Новорічний подарунок для коханого [draft]



Підібрати подарунок чоловікам не так вже і просто. Вони досить потайні і не завжди можуть розповісти про те, чого хочуть насправді. Але це не означає, що ваш улюблений хлопець не зрадіє новорічному сюрпризу, особливо якщо ви його правильно підберете.

Що подарувати чоловікові на Новий рік

Подарунок, який ви виберете, може безпосередньо залежати від роду діяльності чоловіка. Наприклад, якщо це ваш співробітник, він напевно зрадіє записнику, хорошому портмоне, захоплюючій книзі або цікавому диску. Можна також вибрати красиву краватку або запонки.
Якщо чоловік палить, можна підібрати спеціальні набори з попільнички і запальнички. Також ви можете зупинити свій вибір на хорошому вині або коньяку. До алкогольних напоїв зазвичай підбирають ще каву або цукерки.Близьким друзям можна зробити унікальні подарунки: ексклюзивні чашки, футболки, ручки з їх фотографіями або іменами. Такий подарунок напевно дуже сподобається, а головне – відразу стане зрозуміло, як ви готувалися і хотіли порадувати чоловіка. Якщо чоловік любить риболовлю або полювання, акуратно запитаєте його про те, чого б йому хотілося.
Зазвичай чоловіки захоплюються розмовою про свою пристрасть і самі розповідають, чого хочуть (новий спінінг, приманку, захисний костюм і так далі). Те ж саме торкається автолюбителів. Зараз в автокрамницях пропонують величезний вибір різних комплектуючих до машин, але тут потрібно точно знати, що ваш чоловік хоче, якої моделі і марки.

Оригінальні подарунки своїми руками

Ніщо не може так зігріти і приємно здивувати в новорічну ніч, як подарунок, зроблений своїми руками. Це може бути в’язаний светр, жакет, шапка. Якщо у вас погано виходить в’язати складні речі, то шарф ви точно осилите. Але почати готувати подарунок треба заздалегідь, щоб у вас вистачило часу на роботу і, у разі чого, купити інший презент. Також ви можете своїми руками зробити подарунок улюбленому чоловікові у вигляді календаря. Для фону можна використати ваші спільні фотографії.Ще один непоганий варіант – портрет з фотографії. Зараз в інтернеті на різних сайтах пропонують зробити прекрасні портрети з фото. Таким подарунком ви точно здивуєте коханого. Якщо ви не обділені талантами, можете заспівати для коханого пісню, а краще, якщо вона буде написана спеціально для нього.

Романтичний вечір для коханого

Якщо ви вирішили влаштувати для коханого незабутній вечір при свічках, гарненько продумайте все до дрібниць. По-перше, попередите рідних і друзів про те, що цей вечір ви плануєте провести удвох. По-друге, підготуйте цікаве меню. Не варто наготовляти багато блюд, досить буде декількох салатів, фруктів і основного блюда.Красиво прикрасьте квартиру, запаліть свічки, включіть романтичну музику, приглушіть світло. Підготуйте своє вечірнє вбрання, зробіть красиву зачіску і манікюр. За вечерею намагайтеся уникати “важких” тем і приділіть увагу один одному. Танцюйте, веселіться, проведіть цей час тільки удвох, насолоджуючись один одним.
Зробіть так, щоб ваш коханий відчув, як він вам доріг і як ви його цінуєте. Тоді ваш подарунок буде оцінений належним чином, і ваш обранець поспішить відплатити вам тією ж монетою.Головне на Новий рік – не лише подарунки і веселощі, а час, який ви можете приділити своїй сім’ї, дорогим і улюбленим вам людям. Тому все, що ви робите, робіть з душею!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *