Раді з оптимізації простору в гардеробі [draft]



Порядок в шафі – це титанічна праця для будь-якої жінки. Чи варто розкладати все по своїх персональних поличках або можна звалити все в купу? Як навести порядок в шафах з одягом і знать, що і де лежить? Правильне розділення речей в шафі істотно зменшить ваші збори на роботу уранці, дозволить вам бачити непопулярні речі і замінювати їх новими покупками.

Основні типи розподілу одягу по шафі

Спершу вам слід розділити на “потрібне” і “не потрібне”. Якщо ви жодного разу не наділи річ за цілий рік, то, швидше за все, вона і продовжить припадати порохом. Якщо жалко викинути, потрібно покласти в коробку в коморі.
Потім слідує розділення на сезони. Що надівається зараз – ближче, чому чекати своєї пори року – убік. І не перемішувати. Варто окремо покласти позасезонні речі: пончо, спортивний костюм, кардіган і так далі. Якщо у шафи декілька власників, то одяг слід розділити залежно від особистої приналежності. Вимагайте від усіх членів сім’ї підтримки порядку. Гарненько переглянете одяг не по сезону: на предмет неробочих застібок і блискавок, відірваних гудзиків, погладьте її. Склавши в тканинні мішки або картонні коробки, відправте її на антресоль.Кожен вид речей повинен лежати окремо: светри, носові хустки, сорочки, футболки. Все на своєму місці. Стежте за тим, щоб не зовсім чисті речі не залежувалися в шафі.
Щоб максимально засвоїти простір шафи, для зберігання нижньої білизни і шкарпеток можна використати невеликі коробки або висувні ящики. Подібні дії підтримають порядок і використають вертикальні полиці цілком.У коробках також можна зберігати і взуття. Для цього використайте велике відділення шафи. Акуратно складете (чи скачайте у валики, щоб уникнути загинів і заломів на речах) трикотажні речі, джемпери і футболки. Самі затребувані речі зберігаєте на середніх полицях. На верхніх полицях зберігаєте рідко використовувані речі.
Як навести порядок в шафі з одягом, якщо шалики, краватки, пояси увесь час десь втрачаються в найглибших місцях і швидко знайти їх не завжди можливо? Подібні дрібниці краще всього зберігатиме на спеціальній вішалці із зворотного боку дверець. Вони завжди будуть на видноті і їх не потрібно довго шукати.

Пристосування, які допоможуть вам оптимізувати простір в гардеробі

Для зручного зберігання речей придбайте достатню кількість плічок, вішалок для спідниць, брюк, одягу з тканини, що розтягується. Розвісьте це усе у великому відділенні шафи із спеціальною перекладиною.
Ви усі відсортували, але це не зменшило кількості речей в шафі? Можна вибрати речі по рейтингу, залишивши тільки ті, що краще всього на вас сидять. Решту можна помістити углиб полиць.Якщо вам треба наочніше пояснення, як навести порядок в шафі, відео ви можете знайти на нашому сайті.А тепер головне – підтримувати створений порядок. Не зберігати в шафі брудний або зім’ятий одяг. Полиці можна прикрасити шматочками запашного мила, сухими духами. В цьому випадку вам буде соромно захаращувати таку шафу. Якщо ви наслідуватимете такі прості правила, то цій увійде з часом до звички. Підтримуйте створений порядок і робіть двічі в рік сезонні ревізії нутрощів шафи. Просто треба задатися метою! У вас все вийде!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *