Іграшки для сексу у жінок.


У наш час в суспільстві панує прихований культ поклоніння сексу. Дуже багато людей не бачать сенсу життя без сексуальних стосунків, і частенько вони вже пересичені традиційними видами сексу. Спеціально для таких людей відкриваються магазини для дорослих, що торгують товарами, які допомагають знайти себе і освіжити відчуття, що отримуються від сексуальних відносин. Особливо великий вибір сексуальних іграшок для жінок. Повний асортимент, можливо, зайняв би об’єм, порівнянний з двома томами “Війни і Миру” Льва Миколайовича Толстого. Проте види різних пристроїв для збагачення сексуального життя для жінок можна розділити на декілька основних підвидів – по застосуванню і способам використання.

Вібратор.

Перший і найголовніший друг жінки – це її вібратор. Вібратори бувають самі різні: від маленьких пристроїв для стимуляції клітора до монструозних латексних пенісів різних форм спрямованих на доведення жінки до вагінального оргазму. Вони бувають найрізноманітніші по способах експлуатації: на одних частота вібрації регулюється поворотом нижньої частини вібратора, на інших управління процесами винесене на окремий пульт управління. Сюди ж можна віднести і фалоімітатори, і страпони: в цілому методи їх застосування схожі.

Анальні кульки і пробки.

Для жінок з “робочою попкою” існують різні види анальних кульок, ланцюгів і пробок. Пробки, завдяки своїй формі, не вислизають, будучи вставленими в місце застосування, що дозволяє жінці насолоджуватися її присутністю, не використовуючи рук. Анальні кульки і ланцюги дозволяють зміцнювати м’язи анусу – гра з ними ще і корисна.

Окрім них, існують тисячі інших товарів: іграшки для БДСМ – батоги, кайдани, ланцюги, кляпи, маски, секс-машини для імітації статевого акту, вакуумні помпи для стимуляції сосків і клітора і безліч інших різних предметів.

Рівень технологічності багатьох іграшок вражає: чого варті фалоімітатори з функцією сім’явипорскування і вібраційні стимулятори клітора з безпровідним пультом управління, для непомітної мастурбації у будь-який відповідний момент? Високотехнологічні вібратори з одночасною стимуляцією піхви, клітора і анального отвору теж іноді вражають уяву своїми хитромудрими формами і безліччю вбудованих функцій. Загалом, жінці у наш час є чим зайняти себе і без чоловіка, а якщо партнер є – то існують тисячі варіантів різноманітити своє статеве життя. Єдиний крок, який потрібно зробити, – це відвідати секс-шоп.  


Теги: саморобні секс іграшки, саморобні придмети для мастурбації, саморобні іграшки для сексу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *