Як вибрати жіночу куртку?



Кожна жінка керується якимись своїми, індивідуальними критеріями у виборі одягу, зокрема і верхньою. Але основними, як правило, є зовнішній вигляд і якість. Хоча багато залежить від того, що саме мати на увазі під якістю – якщо, наприклад, і зносостійкість, то = саме цьому поняттю якості ціна може і не відповідати, наприклад, якщо при пошитті виробу використовувалися ексклюзивні тканини курток, зроблені з дорогих матеріалів. Тут, звичайно, кожен для себе визначає сам, що для нього важливіше – розкішний зовнішній вигляд або строга практичність. Зрештою, в обох випадках основну увагу треба приділяти матеріалу виготовлення виробу.

Якщо прагнемо до натурального, то тут, швидше за все, будете розчаровані – стовідсоткова бавовна в пошитті верхнього одягу використовується украй рідко, подібні вироби вважають мало не ексклюзивними. Загалом, з точки зору практичності це навіть добре – чиста бавовна досить швидко мнеться і важко розгладжується, та, до того ж, вигоряє на сонці. Саме тому більшість матеріалів мають змішаний склад, що, втім, ніяк не позначається на тих їх властивостях, за які усі так цінують натуральні тканини – екологічність, повітропроникність, здатність вбирати вологу. А незначні домішки синтетичних волокон дозволяють зберегти усі ці якості, але значно підвищити зносостійкість виробу і його здатність зберігати колір і форму.

Проте, склад все одно має значення – якщо на етикетці не вказаний тип синтетичних волокон, з якими змішувалася бавовняна нитка, і матеріал видається не зовсім натуральним, це привід для сумніву – можливо, добавки не є екологічно чистими. Переконавшись в якості тканини,треба також оглянути і шви. Зрозуміло, що вони мають бути рівними, стьобання повинні мати однакову довжину, але варто також звернути увагу на відповідність діаметрів ниток і дірочок від голки – якщо видно, що голка була занадто товстою, то це, швидше за все, підпільне виробництво. Уважно вивчіть усі лейбли, зокрема і з внутрішнього боку – підкладка з логотипами виробника може вважатися ознакою якісного виробу. Ну і, звичайно, хай там як розкішно виглядає виріб, обійтися без примірки ніяк не можна. Куртка – це не купальник, вона повинна сидіти вільно і не заважати руху.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *