Визначення підлоги дитини по даті народження батьків [draft]



Багатьом майбутнім батькам не терпиться упізнати пів свого малюка, коли той ще знаходиться в утробі. Приблизно з середини терміну вагітності це можна зробити за допомогою ультразвукового дослідження, але особливо цікаві не хочуть чекати так довго. Саме для таких людей і були винайдені деякі способи визначення підлоги, мова про яких піде в цій статті. Серед різноманітних народних рекомендацій найбільш достовірними вважаються методи визначення підлоги дитини по даті народження батьків. До них можна віднести китайський, японський і європейський способи. Зупинимося детальніше на кожному з них.

Європейський метод

У його основі лежить теорія оновлення крові. Вважається, що кров кожного з нас періодично оновлюється. У чоловіків цей процес відбувається з інтервалом в 4 роки, у жінок періодичність складає 3 роки. Після деяких спостережень була помічена наступна закономірність: у пари, очікуючої дитину, чадо буде однієї статі з тим батьком, чия кров на момент зачаття виявилася молодша. Розрахувати це досить просто. Візьміть вік майбутньої матері і розділіть на 3, а вік майбутнього батька, відповідно, на 4. Якщо результат жінки буде меншим – швидше за все, народиться дівчинка. Якщо кров папи виявиться молодша – варто чекати хлопчика.
Іноді в результаті обчислень виходить число із залишком. У такому разі слід припускати, що крихітка буде однієї статі з тим батьком, чий залишок менший. Цей спосіб має свої тонкощі. Наприклад, якщо в житті людини траплялися ситуації, пов’язані з сильною крововтратою, то розраховувати вік крові слід інакше. До цих ситуацій можна віднести серйозні операції, переливання крові, випадки донорства. Якщо такі події мали місце, то вік крові треба обчислювати, виходячи з дати останнього подібного випадку.

Китайський спосіб

Метод використання китайського календаря для визначення підлоги дитини налічує декілька сотень років. Його перевага в тому, що за допомогою цієї таблиці можна не лише дізнатися, ким буде вже зачатий малюк, а і “замовити” підлогу крихітки заздалегідь. Знаючи цю особливість, древні китайці активно використали календар для того, щоб в країні народжувалося якомога більше хлопчиків. Користуватися таблицею дуже просто. Вона складається з рядків і стовпців, в яких позначені такі дані : показники віку жінки, починаючи від 18 і закінчуючи 45 роками, а також 12 календарних місяців. Щоб дізнатися, якої підлоги буде дитина, треба зробити наступне:

  • до віку жінки на момент зачаття додати 1;
  • знайти цифру, що вийшла, в стовпчику з показниками віку;
  • у рядку, де написані місяці, слід відшукати той місяць, в якому малюк повинен буде з’явитися на світ;
  • на перетині потрібного рядка і стовпця знаходитиметься результат.

Японський метод

Цей спосіб також грунтований на використанні таблиць, але він дещо відрізняється від попереднього. Щоб дізнатися, ким буде ваше чадо, слід удатися до допомоги відразу двох календарів. У першому з них треба відшукати місяці народження майбутнього батька і матері, на перетині цих рядків стоїть кодове число. Запам’ятавши його, можна перейти до другої таблиці.
У ній треба знайти стовпець під тим же номером, що і кодове число. Опускаючись вниз, слід відшукати місяць зачаття крихітки. По центру таблиці розташовуються два стовпчики з хрестиками. Знайдіть потрібні показники навпроти того місяця, коли сталося запліднення. По кількості хрестиків стане зрозуміло, дитини якої підлоги вам слід чекати з більшою вірогідністю.
На закінчення хочеться додати, що усе вищеперелічене відноситься швидше до народних методів, ніж до наукових. Найбільш достовірним способом визначити підлогу дитини вважається УЗИ, але навіть воно не завжди здатне дати правильний результат. Любіть свого крихітку і піклуйтеся про нього незалежно від того, син це або дочка. Найголовніше щастя батьків – це міцний і здоровий малюк.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *