Як потрапити в Хогвардс?

Гаррі Поттер вчився в Хогвардсі. Як потрапити в Хогвардс? Якщо Ви дійсно мрієте потрапити в Хогвардс, то повинні хоч би спробувати. Ось декілька корисних порад. І незалежно від того, вийде у Вас це або ні, приємно проведений час за читанням книг і переглядом фільмів Вам гарантований. А ще можна спробувати зібрати команду однодумців і організувати вечір прихильників книг про Гаррі Поттера, з ролевими іграми. Хоча це буде згодом, а на початку Вам необхідні:

  • книги про Гаррі Поттера;
  • ігри про Гаррі;
  • фільми про Гаррі Поттера;
  • команда однодумців, бажано з різних країн;
  • багата фантазія і відмінні організаторські здібності.

Починати слід з читання книг, можна колективного. Наступний крок – костюмовані читання. Читання книг можна чергувати з переглядами фільмів, з подальшим обговоренням подій, що відбуваються там, або рольовому їх обіграванні. Після того, як Ваш колектив буде остаточно сформовано, можете почати пошуки відповідного місця для проведення ролевих ігор. Таких місць на території нашої країни ще вдосталь. Це можуть бути старі напівзруйновані замки і древні будови, залишки древніх фортець і багато іншого. Якщо серйозно, то можна уважно почитати про історію створення фільму і з’їздити на екскурсію по місцях, де проводилися зйомки самого Хогвардсу і інших епізодів фільму:

  • Собор в Глостері – кінематографічне обличчя школи Хогвардс;
  • Центральна бібліотека Оксфорда – бібліотека Хогвардса;
  • Крайст-Черч – коледж Оксфордського університету – великий зал Хогвардса;
  • Даремский собор Христа, Діви Марії і св. Катберта – кабінет Макгонагалл;
  • Alnwick Castle, розташований в графстві Нортумберленд – поле для польотів у Хогвардсі.

Наступний варіант – це спробувати пройти кастинг на одну з ролей у фільмі про Гаррі Поттера. Напевно, ще режисери придумають продовження фільму. Але для цього щонайменше необхідно знати англійську мову на хорошому розмовному рівні (теж непоганий стимул до вивчення мови) і опинитися в потрібному місці в потрібний час. Наступний варіант – необхідно придбати ігри, створені за мотивами творів про Гаррі Поттера і з друзями-однодумцями з головою поринути у світ магії і чаклунства. Це можна поєднувати з першим описаним способом. І незалежно, чи опинитеся Ви сьогодні в справжньому Хогвардсі або у своєму власному, створеному Вами самостійно або з командою друзів, задоволення і користь від такої подорожі і проведення часу Вам гарантовано. Головне тут – не перестаратися і не відриватися надовго від реального світу. Приємної подорожі у світ магії і чаклунства!

Як потрапити до Хогвардсу

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *