Електронні пристрої в поїздці

У вас, як і у багатьох інших, є пікаючі і миготливі пристосування, що допомагають вам під час відряджень підтримувати зв’язок з роботою і будинком і що зберігають потрібну інформацію. Ми говоримо про органайзери, пейджери, мобільні телефони, ноутбуки, палмтопи і інше. Сьогодні багато хто з нас вимушений носити з собою декілька таких пристроїв одночасно. Жінки зазвичай складають їх всі в сумку, яку носять на плечі, що шкодить осанці і кінець кінцем шкодить здоров’ю. Чоловіки намагаються прикріпити все до пояса, погіршуючи зовнішній вигляд помітними опуклостями під піджаком.

Як же боротися з цими проблемами? Можна об’єднати декілька пристроїв в одно. Наприклад, більшість мобільних телефонів оснащена записниками, це зручно і зменшує кількість предметів у вашій сумці.

Не беріть з собою мобільний телефон на збори або обід, де користуватися їм небажано. Залиште його в ящику столу, заздалегідь перевівши дзвінок в режим “беззвучний”, щоб не відволікати колег. У багатьох ситуаціях вам не потрібний і переносний комп’ютер. Залиште його в офісі. Так ви не лише виглядаєте елегантніше, але і не ризикуєте забути ноутбук в ресторані або таксі.

Якщо ви не можете розлучитися зі своїми електронними іграшками, тримаєте їх всі в одному місці. Ідеально для цього підходить шкіряний або пластиковий кейс.

Під час поїздки пам’ятаєте наступне:

Якщо ви берете з собою ноутбук, покладіть його в спеціальний футляр, який, до речі, може при нагоді замінити собою теку для паперів.

Якщо представники служби безпеки аеропорту просять вас відключити комп’ютер, мобільний телефон, пейджер або інший електронний пристрій, виконаєте їх вимогу.

Якщо стюардеса просить вас відключити електронні пристрої, зробіть це. Ваші пристрої можуть створити перешкоди сполученню літака із землею, що може створити загрозу для безпеки усього літака.

Не розмовляйте по стільниковому телефону, коли стюардеса розповідає про правила поведінки в надзвичайних ситуаціях. Навіть якщо ви постійно літаєте літаком і все добре знаєте, для інших пасажирів ця інформація може виявитися життєво важливою.

Якщо під час польоту ви працюєте з ноутбуком, стежте за своїми ліктями, особливо якщо сидите між двома іншими пасажирами. Якщо ви їм заважаєте, краще відпочиньте. У таких умовах ви все одно багато не напрацюєте.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *