Як видалити друзів з facebook, фейсбука



В середньому у одного користувача соціальної мережі Facebook близько 120 друзів. Іноді настає момент, що якогось друга треба видалити зі своїх друзів. Для цього треба виконати декілька нескладних дій.

Авторизуйтеся в соціальній мережі Зайдіть на сайт Facebook, введіть свій логін і пароль.

Знайдіть друга. У вікні пошуку, яка знаходиться в правому повернемо куту сторінки, пропишіть ім’я людини, яку плануєте видалити зі своїх друзів. Після чого перейдіть на його профіль. Саме цікаве те, що якщо видалити друзів з фейсбуку, то вони не отримають ніяких повідомлень про це. Таким чином, видалення друзів відбувається непомітно. Є два способи як видалити друзів з facebook. Розглянемо кожний по черзі.

Перший спосіб

На сторіночці кожного користувача є кнопка “Видалити з друзів”(“Remove from Friends”). Розташовується вона ліворуч внизу. Вам треба натиснути на неї, після чого з’явитися невелике віконце, в якому вам треба буде підтвердити свою дію, натиснувши на знайому кнопку “Видалити з друзів”.

Другий спосіб

Це варіант видалити друзів з facebook зручніший. Вам треба натиснути на посилання “Друзі”(“Friends”). Після чого необхідно кликнути на “Усі друзі”(“All friends”). Відкриється нова сторінка, на ній треба відмітити тих користувачів (поставте хрестик навпроти імен друзів), яких ви плануєте видалити. Далі з’явиться нове віконце. У нім треба підтвердити свою дію, клікнувши на кнопку “Видалити”(“Remove”). Не можна відмінити видалення друга, якщо ви раптом передумайте, так що думайте заздалегідь! 


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як видалити друзів з фейсбуку, як видалити друга з фейсбука

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *