Як закачувати музику на iPod, айпод

Керівництво до того, як завантажити музику на iPod .

Крок 1. Для того, щоб завантажити музику на iPod, встановіть на ваш ПК програму iTunes, за допомогою якої і здійснюватимуться подальші дії.

Крок 2. Використовуючи USB- порт, необхідно підключити iPod до комп’ютера, потім запустити програму для перенесення музичних і відео файлів.

Крок 3. Після того, як програма запуститься, знайдіть з лівого боку пункт ” Devices” (пристрої) і в нім відшукайте модель свого айпода.

Крок 4. Далі треба перейти в основне віконце програми, зайдіть у вкладку ” Summary” (загальні).

Крок 5. Знайдіть розділ ” Options” (опції) і в нім відмітьте галочкою пункт “Manually manage music and videos” (ручне управління музикою і відео). Підтвердіть, натиснувши на пункт ” Apply” (застосувати).

Крок 6. Виберіть зі списку ті файли, які Ви хотіли б записати на айпод. Важливоо запам’ятати: якщо переносити Ви збираєтеся з диску, то вам доведеться заздалегідь скопіювати усі необхідні треки в програму iTunes. У лівій частині вікна розташована іконка Вашої моделі iPod, секція ” Devices” (пристрої), туди необхідно мишкою перетягнути вибрані вами музичні файли. Опісля Вам залишається тільки від’єднати ваш пристрій від комп’ютера і насолоджуватися улюбленою музикою. Обов’язково перевіряйте, чи правильно ви усе зробили і чи усі потрібні файли були перенесені. Якщо ні, то повторіть усі операції знову, адже це так просто!

як закачати музику на айпод, не перекидевает с ноута на айпод, як закачати музику в ipod, як закачати музику как закачать музыку на ipod, як закачати на айпод музику

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *