Як видалити музику з ipod, з айпода

Видаляємо музику з iPad. Всі хто є власниками сучасних iPad знають, що завантажити на нього музичні файли досить легко. Але ось прибрати з моделі їх досить складно.

Як же це зробити?

1. Що б видалити музику з iPad з’єднайте свій девайс з персональним комп’ютером.

2. Тепер необхідно почекати доки запуститися програма iTunes. Відразу варто обмовитися про те, що ця програма може і не включитися автоматично. Якщо це якраз Ваш випадок, то тоді необхідно запустити програму в ручну.

3. Тепер прийшов час зробити налаштування програми. У відкритому вікні треба кликнути по значку iPad. Тепер переходимо у властивості і ставимо галку “Manually manage music and videos”. Це означає, що тепер можна робити управління фільмами і музикою вручну. Зверніть увагу, що якщо Ви володієте iPod shuffle, то даний крок можна пропустити, оскільки модель вже налаштована на цю опцію.

4. Далі заходимо у файлову систему. Натискаємо на трикутник, який розташовується поряд з іконкою iPad. З’явитися огляд наявних тек і файлів, які є.

5. Наступний етап, який необхідно зробити що б видалити музику з iPad, треба вибрати ті файли музичного типу, які Ви хочете видалити. Натискаєте видалити і вони пропадуть. Але усі ці видалені файли зберігатимуться на Вашому комп’ютері у бібліотеці програми.

6. У тому разі якщо Ваш девайс налаштований на синхронізацію в автоматичному режимі, то музику можна видалити за допомогою звичайного процесу видалення з бібліотеки програми.

Сподіваємося Ви розібралися як видалити музику з iPad, якщо що-небудь не зрозуміле, можете поставити питання у відділі “Питання-відповіді користувачів”, ми також із задоволення дамо відповідь на нього.

як видалити музыку з айпод айтюнс, як видалити музику з iPod, як видалити музику з айпода, як видалити пісні з ipod, як видалити фільм з айпада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *