Як поводитися в ліжку?



З раннього віку батьки, близькі намагаються виховувати нас в доброті, ласці, тим самим демонструють, як треба поводитися в гостях, на святах і інших заходах. Але, не усі дівчата знають, як треба діяти, знаходячись в ліжку з чоловіком. Безумовно, деякі рухи ми здійснюємо інтуїтивно, але все таки залишаються деякі проблемні моменти, які можуть відсторонити чоловіка від подальших зустрічей з Вами. Тому, щоб знати, як поводитися в ліжку, треба детально вивчити усі тонкощі, що треба робити, а чого – ні.

Не зволікайте. Кожен чоловік хоче отримати все і чим швидше, тим краще. Тому жінка не повинна спонукати чоловіка на впрошування і вмовляння, особливо коли наближається момент близькості. Під час очікування людина малює в голові найяскравіші картинки, епізоди, які хотіла би втілити в реальність, але трапляється так, що дівчина не в силах задовольнити бажання свого коханого.

Не годуйте ” сніданками” і не ставте ультиматуми. Дуже часто жінка намагається “перенести” зайняття любов’ю на інший день. Знали б Ви, як чоловікові образливо чути: “Я себе погано почуваю, давай краще завтра продовжимо”. Чи буває так, що чоловік повинен щось зробити натомість за інтимну близькість. Звичайно, це дуже ефективний спосіб для маніпуляції коханим, але не варто його використовувати щодня. Чоловік і сам прекрасно знає, що навкруги повно тих дівчат, які готові віддатися просто так.

Не будьте “колодою”. Під час сексу проявіть себе, як хижачка, жриця, яка завжди досягає своїх цілей. Ви удвох опинитесь в полоні Ваших почуттів і пристрасті. Чоловікові важливо усвідомлювати, а головне, відчувати свою значущість в стосунках. Але, якщо у Вас всередині ще не спалахнув справжній вогонь, то не варто купувати яскраві наряди і аксесуари з секс-шопа, адже Ви не зможете їх впевнено продемонструвати перед своєю молодою людиною.

Пам’ятайте, що ніколи не треба імітувати оргазм, особливо в тих випадках, коли Ви спите з чоловіком далеко не вперше. Не перестарайтеся. Не забувайте про те, що все добре, що робиться в міру. Не треба прикидатися, коли насправді всередині все тремтить. Просто віддавайтеся своїм почуттям і емоціям. Якщо Ви перестараєтеся з рухами, чоловік почуватиме себе не комфортно.

Забудьте про свою зовнішність. Якщо дівчині не подобається свій зовнішній вигляд, обличчя, то, безумовно, вона почуватиме себе дуже не впевнено навіть в ліжку. До того ж, побачивши боязку дівчину, чоловікові не захочеться продовження вечора. Навіть на першій зустрічі чоловік може візуально розгледіти все, що йому треба і, якщо йому щось не сподобається, то до ліжка справа не дійде. Якщо чоловік по-справжньому бажає провести з Вами ніч, то він не братиме до уваги зайві кілограми або маленькі дефекти в зовнішності. Ну, а якщо Ви занадто зациклені на цьому питанні, то краще всього зайнятися собою, щоб в подальшому часі і іншим сподобатися. Не забувайте про епілятор. Хоч чоловіки не можуть похвалитися гладкою шкірою, але на жінці має бути мінімальна кількість волосся, особливо в тих місцях, де треба активно діяти. На їх думку, волосся може бути на голові, бровах. Усі інші частини тіла мають бути ідеально чистими, без зайвих деталей.

Не мовчіть. Кожен сам вибирає для себе свій тип поведінки в ліжку. Але, не дивлячись на це, треба розмовляти, ділитися думками, відчуттями один з одним. Безумовно, не треба говорити всяку нісенітницю, акцентуйте увагу на достоїнствах Вашого партнера. Не забувайте шепотіти йому приємні слова на вушко про те, що він найкращий, чарівний і просто статевий гігант. Така маленька хитрість зробить Вас неперевершеною і улюбленою жінкою в очах Вашого коханого.

Багато чоловіків погодяться, що трохи романтики повинно бути у всьому, тим більше, в сексі. Як правило, на цьому питанні зациклені дівчата, адже їм так хочеться, щоб все було красиво і з любов’ю. Прекрасна половина людства часто намагається підштовхнути чоловіка на створення романтичного вечора з усіма приємними моментами. Але, частенько, приходячи додому, чоловіки не замислюються про якісь прелюдії, їм відразу хочеться приступити до головного. Звичайно, це може дратувати дівчину, але треба шукати компроміс… Кращий спосіб задовольнити і здивувати чоловіка – відразу накинутися на нього і зробити все, що він побажає, без відтягувань. Він повинен відчувати, що Ви хочете його так само, як і він Вас, тоді не буде ніяких зрад, сварок і нерозумінь. Коли Ви зробите йому приємне, тоді і чоловікові захочеться нагородити Вас неземними ласками.

Тепер Ви знаєте відповідь на питання, що робити в ліжку. Не забувайте прислухатися до свого партнера, дарувати тепло і ласку, тоді Ви станете кращою коханкою для своєї молодої людини.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як поводитися з хлопцем в ліжку, як поводити себе під час сексу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *