Чому падає член?



Ця інформація буде цікава не лише чоловікам, але і їх другим половинкам. Секс – це фізичний контакт двох людей, тому важливо знати, чому падає статевий член. Існує ряд причин, які можуть викликати подібні наслідки. З подібною проблемою чоловік не може впоратися сам, так само йому потрібна допомога своєї коханої. Отже, чому падає член?

Еректильна дисфункція: що це

У науковій літературі часто можна зустріти таке поняття як “еректильна дисфункція”. Цей термін якраз і означає падіння члена. Ця дисфункція з’являється в результаті порушення функціональності організму. Як ми знаємо, член встає тільки тоді, коли наповнюється кров’ю. Простіше кажучи, це нездатність чоловіка підтримувати на збалансованому рівні ерекцію. Як правило, така проблема властива чоловікам після 40, проте, в медицині зафіксовані і більше ранні порушення ерекції. Ви зможете самі визначити і розв’язати проблему, коли детально вникнете в суть питання. Чому у чоловіка падає член: причини – психічний дисбаланс, агресивність, депресія. На сьогодні такі показники властиві практично кожній людині, але психологічний стан чоловіка явно дається взнаки. Іноді, приходячи додому, чоловікові бракує сил навіть на найбільше задоволення – секс. У таких випадках чоловік почуває себе трохи винуватим і неповноцінним. Дівчина має бути уважніша до свого партнера, заспокоїти його, підтримати морально, щоб він знову повірив в себе і свої сили. Повірте, така ситуація трапляється з кожним, тому треба лояльніше відноситися до такого розкладу речей. Як відмітили сексологи, ще однією причиною можуть бути сильні позитивні емоції. Приміром, якщо в шлюбну ніч чоловік не порадує вас пристрасним сексом, мабуть, ваше весілля грає велику роль в його життя.

Збій роботи ендокринної системи. Чоловік різко набирає зайву вагу, в організмі виробляється пролактин, який негативно впливає на ерекцію. У такому разі чоловік повинен звернутися по допомогу до ендокринолога.

Ліки, що пригнічують ерекцію. Проконсультуйтеся з лікарем для вирішення цієї проблеми. Зловживання наркотиками, алкоголь. Тестостерон руйнує не лише ендокринну систему, але і увесь організм. Різноманітні захворювання, пов’язані з порушенням потоку крові. Також цукровий діабет, хвороба Паркінсона. До цього списку можна додати ще багато інших чинників, пов’язаних не лише з фізичним станом організму. Чоловік повинен пережити цей період не просто чекаючи дива, а використати необхідні препарати, ходити на процедури. Не забувайте про здоровий спосіб життя: збалансоване харчування, спорт, секс. Щороку проходіть медогляд у фахівців, щоб відразу передбачити хворобу і зробити необхідні дії для одужання. Але, не треба займатися самолікуванням, адже ви не знаєте усе особливості свого організму, їх визначити може тільки терапевт. Відповідь на питання, чому у чоловіка падає член, ви отримали, тепер важливо не зволікати і почати лікування, якщо воно потрібно.  


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: вагіна з середини фото, чому падає член

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *