Чому чоловіки люблять мінет?



Чоловічий член не лише найуразливіше, але і найвідчутніше місце на тілі. Він є предметом гордості, втіленням влади і символом мужності. Саме тому мінет займає окреме місце в інтимних ласках. На відміну від жіночого збудження, про яке знає лише жінка, чоловічу ерекцію не помітити складно. При цьому любов чоловіків до мінету викликана не стільки насолодою, скільки відчуттям своєї бажаності, а так само домінантності. Іншими словами, мінет – це спосіб люблячої жінки виразити свої почуття чоловікові. Відчуваючи неймовірне задоволення, чоловік відчуває себе бажаним, коханим і необхідним. Він відчуває свою значущість.

Чи влаштовує чоловіка Ваш мінет? Чи завжди їх влаштовує мінет? Давайте розглянемо це питання детальніше.

По-перше, рідкісному чоловікові сподобається те, як деякі жінки намагаються висмоктати через його пеніс ротом усі його нутрощі. Шановні представниці прекрасної половини людства, не дивлячись на існуюче вираження “смоктати член”, не варто сприймати це буквально! Не прагніть висмоктати з чоловіка усі його соки. Він сам віддасть, що може, якщо Ви гарненько постараєтеся. У чоловіків, звичайно, бувають різні переваги, але будьте упевнені, що багато хто з них віддає перевагу ніжним ласкам, спробі висмоктати з нього життя.

По-друге, більшій частині чоловіків не подобається дряпання його члена зубами. А не подобається їм це через те, що це боляче. Жінки, пам’ятайте, що голівка чоловіка надзвичайно чутлива до такого грубого відношення. Пам’ятайте про це і намагайтеся не завдавати болю чоловікові, дряпаючи його член зубами. Навряд чи багатьом чоловікам сподобаються спроби розжувати його член. Тому, щоб зробити чоловіка набагато щасливішим, обходьтеся без таких екстремальних прийомів.

По-третє, жінки, не забувайте, під час мінету, пестити інші частини тіла. Багато чоловіків ненавидять, коли жінки забувають пестити їм інші частини тіла, роблячи мінет. Адже роблячи мінет, Ви показуєте чоловікові свою любов, а як її показати, якщо окрім члена нічого не пестите? Таке більше схоже на виконання якогось обов’язку. Чоловікам подобається, щоб його любили всього. Щоб пестили усі його тіла, не забуваючи ні про що.

По-четверте, не мовчіть, роблячи мінет. Адже Ви розумієте, що йдеться не про розповідь анекдотів. Чоловіки, як і жінки, якщо пестити їх в повному мовчанні, лежатимуть і думатимуть, а чи подобається Вам? Необхідно видавати збудливо звуки, уриваючись, говорити чоловікові ласкаві слова, захоплюватися ним. Необхідно показувати йому своє задоволення.

По-п’яте, не усім чоловікам приємно, коли партнерка, роблячи мінет, випльовує сперму. Ковтати або ні, це досить складна проблема, адже більшість чоловіків можуть попросту образитися, бачачи, як їх кохана з усіх ніг мчить в туалет або, давлячись, шукає серветку, для того, щоб виплюнути сперму. Це примушує чоловіка засумніватися у своїй значущості для жінки. Чоловік в такі моменти відчуває незручність і прикрість, від того, що його відкидають в найвідповідальніший момент. У партнера складається враження, що Ви робили йому мінет пересилюючи відразу, ніби робили йому послугу. Вирішуйте, що для Вас важливіше, ковтнути сперму улюбленого чоловіка, показуючи, що роблячи йому мінет, Ви і самі отримували задоволення, або виплюнути сперму і, можливо, прокласти у Ваших стосунках прірви незручності, які вкрай складно надалі пересилити.

Говорячи про сперму, можна помітити, що різні народи відносилися до неї по-різному. Так, наприклад, в культурі сексу сходу до сперми прийнято відноситися як до певного скарбу, еліксиру, що дарує життя і молодість. Саме тому відношення до сперми має бути украй педантичним. Адже жінка, ковтаючи сперму ротом або, отримуючи її через піхву, набуває життєвої сили чоловіка, його енергії, при цьому відбираючи їх у чоловіка. Деякі філософи сходу вважають, що сперма є джерелом життя. Що вона має омолоджуючі властивості і чинить поновлювальну дію.

Але неможливо сперечатися і з тим, що не завжди і далеко не усім сперма приємна на смак. Будучи як би частиною чоловіка, його продуктом, якість сперми залежить від здоров’я чоловіка. На якість чоловічої сперми впливає той спосіб життя, який чоловік веде. Наркотичні речовини, що приймаються ним, алкоголь, стреси, що відчуваються ним, помітно погіршують якість сперми. Перевірте самі. Давайте більше фруктів чоловікові, таких як ананас, банани, ківі упродовж декількох днів. Потім спробуйте його сперму на смак. Ви безперечно відчуєте різницю! В той же час, вживаючи чи алкогольні напої, чи напої, що містять кавові зерна, чоловік робить свою сперму гіркою і неприємною на смак.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: міньєт, чому чоловіки люблять мінет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *