Якими шампунями користуються зірки


Промениста посмішка, іскристі очі, ніжна гладка шкіра і густі локони, мерехтливі у світлі софітів – такими ми бачимо зірок на подіумах і екранах кіно. Яка з жінок не мріє мати небезпечної зброї для чоловіків – краси, і бути хоч би трохи схожим на зірку? Але не кожна знає, що красивими народжуються далеко не усі, у тому числі і зірки, красивими стають при невпинній турботі про своє здоров’я і зовнішність. Шикарне блискуче волосся – гордість багатьох голлівудських актрис. А вам відомо, якими шампунями користуються зірки? Ми думаємо, це буде цікаво знати. Актриси і супермоделі для догляду за своїм волоссям використовують не лише фірмові косметичні засоби, але і засоби, приготовані за перевіреними домашніми рецептами. Ось декілька секретів від голлівудських зірок.

Кетрин Зета – Джонс – популярна актриса Голлівуду, окрім спеціально індивідуально підібраних косметичних засобів, користується масками для волосся з меду і пива.

Николь Кидман – білява красуня, щоб своєму волоссю надати яскравість і блиск, після застосування професійного шампуню Alterna, обполіскує його журавлинним соком.

До речі, продукцією Alterna користуються багато зірок: Том Круз, Ким Бессинджер, Алек Болдуін і Крісті Элей.

Софі Лорен – італійська діва, за кілька годин до миття голови втирає в коні волосся маслинову олію, яку потім змиває тільки дитячим шампунем. На її думку, такий шампунь дбайливіше поводиться з волоссям.

Багато жінок в захваті від красивого густого волосся Сари Джесіки Паркер, з яким її героїня Кері, з серіалу “Секс у великому місті”, увесь час імпровізує і споруджує хитромудрі зачіски. Але чи багато хто знає її секрет догляду? Цією таємницею поділилася не Сара, а її майстер Ентоні Дикі: виявляється, зірка миє голову шампунем для коней “Mane & Tail” (“Грива і хвіст”). Коштує такий чарівний засіб усього 5$. “Багато знаменитостей використовують цей шампунь, – стверджує майстер – але не афішують це.

Підтверджує його слова і 48-річна Демі Мур, яка, небезпідставно, славиться бездоганною зовнішністю. Секрети своєї привабливості Демі особливо і не приховує. Мур призналася, що вона не фарбує волосся, а головне – поділилася своїм чарівним засобом для волосся, від якого воно сяює і блищить. Ним виявився… шампунь для коней. Цим шампунем вона систематично миє голову. Тепер і ви знаєте, якими шампунями користуються зірки. Але далеко не усі такі неординарні і далеко не усі вдаються до екзотичних засобів.

Наприклад, чарівлива Дженніфер Эністон – одна з популярних голлівудських актрис – незважаючи на свою природну красу, щодня приділяє своїй зовнішності немало часу. Головний предмет її гордості – це сильне, здорове і густе волосся, яке викликає заздрість не у однієї жінки. Актриса поділилася секретом свого красивого волосся. Він полягає в тому, що вона миє волосся щодня і користується лише засобами фірми L’OREAL.

Зірка Голлівуду Єва Лонгорія дуже ретельно доглядає за своїм шикарним довгим волоссям. Вона переконана, що щоденний масаж голови і ретельне розчісування – запорука красивого волосся. Єва довіряє своє волосся тільки екстразволожуючому шампуню фірми Phytojoba. Ми сподіваємося, що, розповівши, якими шампунями користуються зірки, допомогли вам визначитися з вибором засобів по догляду за волоссям, щоб ви так само пишалися ними, як і зірки.


Теги: якими шампунями користуються зірки, якою шампуню можна користуватися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *