Як приготувати крем для обличчя?



Можливо, комусь здасться, що готувати крем самому ні до чого, проте, знаючи, як приготувати крем для обличчя, можна добитися дуже добрих результатів. Вдома може опинитися цілий склад різних косметичних засобів. Звичайно, ви можете сказати, що і це ні до чого. Навіщо мучитися, коли можна просто піти в магазин і купити те, що необхідно? У магазині дуже великий асортимент, серед якого без зусиль можна підібрати хороший крем для обличчя. По-перше, це гроші, хороша косметика коштує дорого. А головне, вам доведеться платити не лише за якість, але і за бренд, а також за його рекламу, яку проводили відомі моделі. Давно встановлено, що, купуючи баночку крему відомого виробника, ви доплачуєте близько 5-10% за ім’я, від 10 до 30% за рекламу і близько 15% за упаковку. Подивіться, скільки залишається на сам косметичний продукт.

А ось відчутним недоліком приготованого в домашніх умовах крему, є його недовговічність. Частенько, такі креми можуть простояти всього тиждень або декілька днів. Хоча це і є свідоцтвом того, що до складу такого крему входять тільки натуральні компоненти. Є спеціалізовані сайти, на яких ви можете знайти всілякі рецепти приготування кремів для обличчя. Це домашні креми для зволоження і живлення сухої шкіри, для зволоження нормальної шкіри, для живлення сухих ділянок на комбінованій шкірі, для надання матовості жирній шкірі і так далі. Основні інгредієнти, які повинні завжди знаходитися у вас удома для того, щоб ви змогли приготувати крем, це: гліцерин, натуральні ефірні олії, бджолиний віск, відвари трав, ланолін і деякі інші. До складу кремів для шкіри, що в’яне, завжди входить яєчний жовток, рослинні олії і натуральні фрукти і овочі, трояндова вода, яка не містить спирту і інше. Такі креми допоможуть вам надати шкірі свіжий і відпочилий вигляд, сяйво і молодість. Вони здатні зробити в’ялу шкіру більше пружною і підтягнути її.

Можливо, що у багатьох виникне питання, як приготувати крем для обличчя, якщо необхідних інгредієнтів немає? Насправді придбати інгредієнти для приготування крему в домашніх умовах не так важко. Їх можна придбати на ринку, в інтернет-магазині, в аптеці. У будь-якій аптеці ви без зусиль зможете придбати гліцерин, капсули вітамінів і різні ефірні олії. Там же можна купити ланолін, активні речовини і емульгатори. Бджолиний віск продається в магазинах бджільництва і в інтернет магазинах. Ще вам знадобиться шприц з діленнями, щоб було просто відміряти необхідну кількість тієї або іншої речовини.

Не зашкодить купити міні міксер, оскільки усі інгредієнти крему необхідно ретельно змішувати. В першу чергу при приготуванні крему необхідно на водяній бані розтопити тверді речовини. Відміряти їх буде простіше, якщо натерти їх на дрібній тертці. Наступним етапом стане додавання рослинних олій, гліцерину, меду. Останнім етапом завжди залишається додавання водної фази, це може бути відвар з трав, звичайна або рожева вода без спирту. Вже після того, як ви додасте усі інгредієнти, можна буде зняти суміш з водяної бані і ретельно змішати. У кінці можна додати декілька крапель ефірних олій і залишити масу до повного її охолодження. Крем необхідно зберігати в спеціальних баночках, які ви повинні приготувати заздалегідь.

Як бачите, в приготуванні крему в домашніх умовах немає нічого складного. Для когось, звичайно, процес може здатися нудним і одноманітним, але, якщо ви вже поставили питання про те, як приготувати крем для обличчя, то, значить, ви відноситеся до цього процесу творчо. Бажаємо вам цвісти і пахнути, нехай ваша шкіра випромінює сяйво і молодість.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: крем для лиця в домашніх умовах, крем для лиця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *