Як красиво нафарбувати очі тушшю

Фарбуємо очі тушшю. Макіяж можна зробити без тіней, без підведення, без рум’ян, без тону – досить туші і помади. Особливо в зухвалому макіяжі, коли губи нафарбовані помадою кричущого відтінку. У такому макіяжі не можна використовувати тіні і підведення, але підкреслювати вії треба обов’язково.

Можливо, Ви, як і більшість дівчат, вважаєте, що сучасна щіточка у хорошої туші створює максимальну межу можливостей туші, надаючи Вашим віям максимально можливі довжину, об’єм, розділеність і завитість. Тоді подумайте, чому ж візажисти все ще використовують для макіяжу моделей гребінці для вій. А саме це пристосування допомагає максимально підвести вії і розділити їх кращим чином. Прочісувати треба вії, коли на них ще не висохла туш – це допоможе прибрати надлишки туші, можливі грудочки і розділити вії. Хороший гребінець для вій має бути металевим, і тоді у Вас не буде невдало нафарбованих вій, через які доводиться змивати увесь макіяж. Перед нанесенням туші, щіточку можна промокнути серветкою або тканиною, щоб прибрати надлишки туші. Після використання туші, її щіточку, ретельно промиту, можна використати для розчісування вій після умивання, поки вії вологі.

Як красиво нафарбувати очі тушшю – вибір кольору. Якщо Ви хочете зробити красивими свої світлі вії, не забувайте про те, що красиві вії – лише частина красивих очей, тому не варто фарбувати їх чорною тушшю, використайте коричневу. Візуально туш не змінить прекрасного ефекту, але погляд Ваших очей буде м’якший, а вигляд – природнішим. Для темних вій можна знайти коричневі відтінки, які ближчі по тону до чорного кольору, але не створюють різких контурів, тоді як чорна туш виділяється яскраво, і може візуально зменшувати очі. Крім того, при купівлі туші перевірте її справжній колір. Туш може позиціонуватися як чорна, але при нанесенні на шкіру тильної частини кисті руки може виявитися темно-сірою, або навіть дуже темно-синьою. Щоб туш не залишила слідів під очима, заздалегідь припудріть нижню повіку до кістки, навіть якщо Ви ненавмисно залишите там слід туші, видалити її з припудреної шкіри буде набагато легше, і це не порушить загального тону обличчя, тобто, не зітре Ваш тональний засіб.

Красиво фарбуємо очі тушшю – завивка вій. Найкрасивішими, пишнішими і розкритими виглядають вії підкручені, які м’яко завертаються до верхнього повіка. Недаремно такою популярністю у візажистів і стильних дівчат користуються щипчики для вій. Багато панночок користуються ними вже після того, як туш нанесена, нерідко утворюючи злиплі вії.

Секрет правильної завивки вій. Щипчики треба підігріти феном, щоб зробити ними завивку, як плойкою – волоссю. Сильно не перегрівайте прилад. Затискати слід вії над самою повікою, тобто, у коренів. Вистачить десяти секунд, але повторити процес можна ще декілька разів.

Як красиво нафарбувати очі – нанесення туші на вії. Фарбування вій краще розпочинати з декількох помахів пензлика від лінії зростання вій вгору. Коли туш підсохне, приступайте до кінчиків – можна просто підставити щіточку з тушшю під вії і кілька разів моргнути так, щоб вії пройшлися по щіточці, самостійно забарвлюючись. Саме таке їх фарбування дозволяє уникнути грудочок і відразу надає потрібну пишноту віям. Коли туш повністю висохне, фарбуйте вії повністю – від основи до кінчиків, рухаючи щіточкою в сторони, а не тільки вгору.  

що потрібно зробити щоб вії стали підкрученими, як малюватись коричневою тушшю, як намалювати вії щоб були підкручені, як намалювати довгі вії у дома, як сильно намалювати вії

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *