Як правильно нафарбувати очі тінями, як накласти тіні

Як підкреслити очі, щоб вони були виразними в денний час доби.

Спершу треба вирівняти тон шкіри навколо очей – це можна зробити за допомогою спеціальних косметичних засобів для тонування ніжної шкіри навколо очей. З цим засобом не будуть видні круги і мішки під очима, а так само сховаються судини, що проступають часто крізь тонку шкіру.

Щоб тіні не скочувалися, треба нанести спеціальне засіб-основу, і припудрити повіки, що допоможе позбавити повіки від сальності.

Першими етапами макіяжу очей будуть – підкреслення лінії брів і нанесення підводки навколо очей. Вдень підводку бажано розтушовувати, щоб макіяж був природнішим і ніжнішим.

Як правильно нафарбувати очі тінями – вибір кольору тіней

Для створення виразності слід вибирати компліментарні кольори тіней, тобто ті кольори, котрі вигідно підкреслюватимуть і посилюватимуть ваш природний колір очей або контактних лінз.

Якому кольору очей – які відтінки:

Зелені очі відтінятимуть коричневі відтінки і сіро-чорні тони;

Посилити колір сірих очей дозволять блакитні тіні;

Карим очам будуть компліментарні жовто-золотисті, коричнево-бежеві світлі тони, зелені відтінки; Виразність блакитного кольору очей підкреслять фіолетові тіні.

Для того, щоб урізноманітнити палітру відповідних вам тіней, знайдіть таблицю компліментарних кольорів, яка допоможе вам чіткіше зрозуміти: які ще відтінки вам можуть підійти, і які тони вам більше пасуватимуть – теплі або холодні.

Як накласти тіні для розкритого погляду

Дуже вигідно використати в такому макіяжі двосторонні олівці для підведення очей, тому що в цих підведеннях вже складені гармонійні відтінки – темніший і світліший. При цьому, підведення темного відтінку наноситься в куточок верхньої повіки, а світлим тоном підводиться нижня повіка. Не менш корисним досягненням виробників косметичної продукції став випуск трибарвних наборів тіней – це готова міні-косметичка для гармонійного макіяжу. Три кольори – ідеальний варіант для класичного макіяжу, тобто ці відтінки допоможуть створити бажану виразність очей.

Як накласти тіні трьох відтінків

Найсвітліший відтінок накладається на верхню нерухому повіку: починаючи від лінії зростання брови, доходить до краю лобової кістки, який легко промацати на верхній повіці. Середній тон наноситься на усю верхню повіку – від лінії вій до меж зі світлим відтінком, вже нанесеним під брову. Темний відтінок покликаний створити акцент і скоректувати положення і розмір очей.

Занадто великі очі підкреслюються темними тінями по самій лінії зростання вій, що візуально робить очі чіткішими і яскравішими.

Маленькі очі фарбуються темними тінями тільки в зовнішніх куточках.

Широко розташовані очі затемнюються у внутрішніх куточках.

Розташовані близько до носа очі висвітлюються у внутрішніх і затемнюються в зовнішніх куточках; Глибоко посаджені очі фарбуються темним тоном в складці верхньої повіки.

Як правильно нафарбувати очі тінями

Уникайте занадто темних і чітко-контрастних кольорів в денному макіяжі;

Готуйте шкіру очей до макіяжу, щоб тіні трималися на очах довше;

Освойте основи класичного макіяжу;

Створіть палітру найвигідніших для вас відтінків тіней і підведень;

Вивчіть різні види макіяжу, які можуть вам пасувати;

Коли ви зробили усе вищесказане, можете приступати до експериментів і придумувати свої технології нанесення тіней, які ідеально пасуватимуть вам.

Пам’ятайте: макіяж очей потрібний для того, щоб підкреслити ваші очі, а не якість і яскравість тіней. 

розташування трьох тіней для очей, щоб тiнi не скочувались щo рoбити, Як правильно вибрати тіні щоб не скочувались

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *