Як можна назвати кошеня: хлопчика, дівчинку, біле, чорне, руде?



Здавалося б, що тут роздумувати, як назвати котеня, але багато хто таки не знає відповіді на це питання. Начебто клички для тварин менш важливі, ніж ім’я для дитини, але придумати їх буває досить складно. Тут справа не в обмеженості або не в розвиненій фантазії, а просто хочеться якогось оригінального імені, а на гадку спадають лише банальні клички.

Як назвати котеня?

Ми поговоримо про аспекти, на які треба буде звернути увагу в процесі вигадування імені для котеняти, які типові помилки допускають недалекоглядні хазяї, і вивчимо найбільшу базу імен, яка існує серед цих кличок для котенят-хлопчиків і дівчаток. Постараємося максимально розкрити це питання. Щоб стати кращим у світі хазяїном домашнього вихованця, рекомендуємо ознайомитися з інформацією про те, як годувати котеня і як привчити котеня до туалету. Дати ім’я котеняті – лише половина справи, необхідно ще виростити здорового улюбленця. Щоб уникати труднощів, порівнюйте вибір клички для котеняти з вибором імені для новонародженого. Це не зовсім етично, але для поставленої мети виглядає цілком наочно.

І якщо дитині можна дати тільки існуюче ім’я, яке є у базі імен якоїсь народності, то кошенятка можна назвати як заманеться. Якщо розглядати популярне в ужитку слово “диван”, то, трохи лексично його змінивши, отримаємо кличку “Канапка”. Таку кличку можна вибрати, якщо ви думаєте, як назвати котеня-хлопчика, тоді це буде оригінальною кличкою. Тварин можна називати будь-яким словами, зі зменшено-пестливими закінченнями. У міру дорослішання, розум людини стає не таким гнучким і креативним,тому, якщо ви купували котеня для своєї дитини, то довірте це завдання малюку, і не буде жодних проблем з ім’ям. Малюкові не складе труднощів розібратися, як назвати котеня-дівчинку, він легко згадає усі приємні, але не так очевидні дорослому, слова жіночого роду. Приміром, Ластівка, Іграшка, Кнопка, Хмарка, Лапка, Вітерець, Матрьошка і інші.

Як назвати руде котеня?

Ні дорослий, ні дитина не випустить з уваги очевидні аналогії. Можна придумати безліч імен, наприклад, банальне Рижик, або оригінальніші клички: Рудик, Оранж, Вогняний, Яскравий, Світанок. Дати кличку рудому котеняті простіше.

Як назвати біле котеня?

Подібно до рудих котенят, для біленьких дають клички, які відразу ж спадають на думку: Сніжок, Білий і так далі. Але є і менш заяложені клички, і можна назвати котеня Пухом, Білкою, Білячком, Молоком, Чистьохою, Зефірчиком і так далі. Дайте волю фантазії.

Як назвати чорне котеня?

У чорних котів різноманітніші клички, оскільки з чорним кольором у людей виникає більше асоціації. Тут і виникають котячі імена: Черниш, Вартовий, Ніч, Смокінг, Смуглявий, Смола, Блек, Шахтар, містер Блек, Вуглинка, Слідопит, Багіра. Це лише небагато незвичайних кличок, якими можна назвати котеня. Ці ж імена можна використати для назви собак, до речі, якщо у ви збираєтеся узяти і дім собаку, то прочитайте, як привчити цуценя до туалету. Природно, не усім до душі давати клички з гумором, щоб вони запам’яталися і не були банальними. Такі люди не замислюються над вигадуванням клички, вони беруть книгу з іменами для людей і вибирають кличку з неї. Називати котеня, звичайно, можна і людським ім’ям, і цей підхід має сенс. Але він не настільки популярний.

Як правильно назвати котеня дівчинку, хлопчика?

Попри перелік людських імен, існує список котячих, які створені лінгвістами, відібрані в часі і довели свою благозвучність. В Інтернеті є посилання на котячі імена, які підходять для хлопчиків і дівчаток. Імен велика кількість, і знайдеться те, яке буде до душі кожному. Деякі клички тварин перегукуються з іменами людей, але є і абсолютно незвичайні буквені поєднання, вони звучать добре і не занадто довгі, щоб їх вимовляти. Найращою вважається кличка, яка складається з двох, максимум трьох складів. Буде прекрасно, якщо в імені котеняти будуть свистячі звуки. Тоді воно звучатиме дійсно “по-котячи”, наприклад Кіс-с-с-с-с-а, Барс-с-с-с-с-сик і тому подібне. Добре кішкою сприймаються і шиплячі звуки в імені, так що варто врахувати і цей факт.

Як назвати британське котеня?

Якби усі кішки і коти вважалися дворовими, то було б добре, але ж ще є величезна кількість котячих порід, як рідкісних, так і не дуже. Щоб не зіпсувати родовід котеняти, отримати на нього паспорт, брати участь з ним в конкурсах, необхідно породисту кішку називати згідно з усіма правилами, яких не мало. Якщо ви думаєте, як назвати котеня-британця, то краще спершу зайти на сайт International Cat Union, де реєструються породисті кішки, а також тут організовують всілякі виставки і змагання. Якщо ви замислитеся, як назвати британське котеня, то при реєстрації на згаданому сайті побачите, що у формі реєстрації кішки поле “Кличка” обов’язкове до заповнення. На більшості реєстраційних сайтах імена породистих котів і кішок, а британець – це породисті котеня, ім’я слід вказувати англійською мовою. А перекласти його транслітерацією з російської не завжди можна.

Так що багато хто його заміняє схожим англійським аналогом . Саме тому над кличкою для породистого котеняти варто відразу замислитися. Краще зв’язатися з досвідченими заводчиками котів такої породи і порадитися з ними з приводу клички для свого котеняти, можливо, вони порекомендують якусь відповідну базу імен. Цей підхід розумний, коли ви думаєте над тим, як можна назвати котеня певної породи. Коли ви думаєте, як назвати котеня-хлопчика або як назвати-котеня дівчинку, то замисліться про майбутнє. Це вони маленькі виглядають, як пухнасті грудочки, а в голові снують думки про клички на кшталт Пухнастика або Красуньки, але всього через місяць-два він стане котеням з характером, якому така кличка ну ніяк не підходитиме, і що робити потім? Не потрібно давати котеняті ім’я під впливом почуттів, що ви відчули до вашої грудочки щастя, подивіться краще в Інтернеті фото, як виглядають дорослі особини породи вашого котеняти, поцікавтеся тим, які у них характери, а вже потім і приймайте рішення.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як назвати котика, Котячі імена

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *