Як можна назвати альбом в контакті



Як можна назвати альбом Вконтакті прикольно і незвично?

Безумовно, нові технології нам жити допомагають, але це ще і великий клопіт. Звичайно, кілька років тому такої проблеми ні перед ким не поставало, але час йшов, і коло назв звужувалося, зараз проблема назви свого альбому заганяє користувачів соціальної мережі у безвихідь. Соціальна мережа Вконтакті давно стала місцем для різної інформації, яку користувачі викладають туди безсоромно. Найпростіший вихід – це нумерація, але такий варіант влаштує небагатьох, оскільки усі ми прагнемо оригінальності. Кожен старається, як може, але щороку це стає все важчим завданням – виокремитися на тлі загалу. Ми допоможемо назвати альбом Вконтакті прикольно, спробуємо разом вийти з ситуації яку назвемо “Боже, як мені назвати цей клятий альбом?”.

Розпочнемо з адекватніших варіантів

Зараз більшість назв відзначаються пихатістю, і серйозно замислюєшся про більш зрозуміле позначення альбому. Найпростіше назвати альбом Вконтакте – “Мої друзі”, або “Я на відпочинку”, тут все зрозуміло і доступно, так, що ви самі не зможете заплутатися. Можна дописати дату – 01.01.01, або щось подібне. Так ви можете відразу згадати, коли це відбувалося і не плутатимете хронологію. Ви пам’ятатимете, з чого все почалося і чим завершилося. Якщо вам не до вподоби рідна мова, можна використати іноземний, не обов’язково англійський варіант. Але якщо ви володієте темою, краще таких назв не пишіть, бо рзне може трапитися, і ще, не приведи, Боже, Китай оголосить нам війну. Можна писати просто латиницею, замість англійських слів.

Непоганим буде рішення назвтиа альбом Вонтакті з гумором

Наприклад: “Людина-невидимка” – про кращого друга, якого тверезим ще ніхто не бачив, або “А хто це”? – про кращу подругу. Якщо в альбомі лише Ваші фото, можна назвати так – “Ми Боги – створення скромні”, а там 500 ваших фото з різних ракурсів. Про запаморочливу вечірку ідеально підійде такий перл – “X-files”, що в перекладі означає «Секретні матеріали». Пам’ятаєте серіал з Агентом Малдером і тіткою Скаллі? Цілком нічогенький варіант.

Романтично назвати альбом Вконтакті

Якщо і є щось банальне, то це романтика. Назви: “Кращий момент мого життя”, “Люди, без яких я себе не уявляю” є доволі поширеними. Заяложену назву “Заради таких моментів хочеться жити і співати” не пишіть, це викликає лише нудоту. Але є такі моменти, які хочеться описати красиво , але робіть це оригінально. Назви для альбому, узяті з пісень або кінофільмів, – ось чудовий варіант. Пісень, як і фільмів, багато, тому обрати відповідний рядок дуже просто. Фрази можуть бути, смішними, ліричними, сумними або ж агресивними. Підійдуть “Від заходу до світанку” – цим можна описати випускний чи гулянку. Фразами з мультфільму «Футурама» ви зможете описати деякі моменти життя. Пісня групи ДДТ ” Осінь” – підійде, якщо дитина пішла 1 вересня в школу, це і сумно, і весело водночас. Якщо нічого з названого вам не підходить, зверніться до словника Даля або по допомогу до друга. Можете попросити, щоб пропозиції для назви залишали в коментарях. Хто-небудь подасть цікаву ідею. Існує безліч варіантів, як можна назвати альбом Вконтакті, все залежить від Вашої фантазії. Щасти Вам у цій нелегкій справі!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як назвати альбом вк, як можна назвати групу вконтакті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *