Як вибрати тіні для повік

Як відомо, очі – це дзеркало душі. Красиві очі завжди були в моді. Кожна жінка хоче підкреслити глибину своїх очей і надати їм досконалої форми. Частково досягти потрібного ефекту можливо за допомогою правильно підібраної туші. Проте за допомогою тіней можна досить успішно не лише підкреслити усю красу ваших очей, але і підкоригувати недоліки, якщо такі є. Експериментувати з тінями дуже цікаво, до того ж вибір їх просто величезний. Ось, приміром, сухі тіні.

Розсипчасті тіні, як пудра. Їх можна змішувати як вашій душі завгодно, отримуючи той або інший відтінок. Компактні теж можна змішувати, але їх ще і з собою у будь-яке місце можна захопити, і макіяж підправити в потрібний момент. Сухі тіні бувають різні: мерехтливі, матові.

Рідкі тіні. З їх допомогою можна ефектно нанести контур спеціальним тонким пензликом, який зазвичай додається до таких тіней. Тіні у вигляді олівця теж непоганий варіант. З їх допомогою можна нанести контур. За бажання після нанесення контура їх можна розтушувати і отримати інший ефект.

З жирними тінями потрібно бути акуратніше. Річ у тому, що якщо їх нанести занадто товстим шаром вони скочуються і утворюють зморшки, що у свою чергу виглядає неакуратно і негарно. Тому рідкі тіні можна змішувати з сухими. Підбір кольору тіней має бути таким, щоб підкреслити ваші очі, виділити їх. Керуватися треба вашим кольором шкіри і, природно, кольором ваших очей.

Для блакитних очей більше підійдуть світло-коричневі кольори, персикові відтінки, сірі тони і сіро-коричневі. Для карих очей краще скористатися золотистим, коричневим, бузковим, зеленим, оливковим, блакитним кольорами і їх відтінками. У карооких жінок найбільший вибір. Зелені очі добре поєднуються з коричневим, персиковим, фіолетовим, золотистим кольорами і їх відтінками. Для сірих очей підбирайте лілові, сірі, світло-коричневі тіні.

Це лише приблизний орієнтир, оскільки тільки в процесі експериментування ви зможете знайти свій неповторний образ. І пам’ятаєте, при виборі тіней для нанесення макіяжу не використовуйте більше трьох кольорів одночасно, тільки при дотриманні цього правила, можливо, створення вишуканого макіяжу.

як вибрати шикарні тіні

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *