Як поїхати на роботу в Канаду?



Сьогодні досить популярна практика зміни постійного місця проживання і спроби побудувати нове життя за кордоном. Проте щоб відчути себе упевненіше, необхідно заздалегідь продумати не лише те, де ви житимете, але і як знайти роботу.

Робота в Канаді

Приготуйтеся до того, що потрапити в Канаду не так просто. Вам належить пройти суворий відбір, щоб довести, що ви можете жити на території цієї країни. Ви повинні пройти певне опитування, за яке вам нарахують те або інша кількість балів, залежно від стажу роботи, рівня освіти, знання мови, можливості адаптації, вікового статусу, а також ряду інших параметрів. Заздалегідь підрахувати ви можете і самостійно, оскільки шкала нарахування балів доступна кожній людині. Зверніть увагу на ті пункти, на бали в яких ви можете вплинути: наприклад, ви отримаєте більше, якщо займетеся вдосконаленням англійської мови.

Скористайтеся одним із способів пошуку роботи в Канаді. Існує декілька можливостей. Перша – послуги Employment Agency, що є мережею агентств по працевлаштуванню. Вони орієнтовані на різні спеціальності і функціонують за принципом знайомих вам бірж праці. Друга – пошук роботи через телефонний довідник, в якому є спеціальний розділ для тих, хто бажає знайти роботу. Третя – стандартна розсилка резюме. Охопіть велике число компаній, і вас гарантовано запросять на співбесіду.

Зверніть увагу на списки професій, які в Канаді особливо потрібні, – програмісти і перекладачі. Якщо хочете гарантувати собі певну фінансову стабільність під час пошуку роботи, що відповідає вашому покликанню, пройдіть спеціальні курси, які дозволять вам отримати хороші навички володіння комп’ютерною або іноземною мовою (бажано, що підтверджують це міжнародним сертифікатом), і тоді ви легко знайдете роботу на час своїх пошуків. Сертифікати і рекомендаційні листи у будь-якому випадку стануть хорошою підмогою, які підвищать вашу привабливість в очах працедавця.

Стежте за різними грантами і пропозиціями іноземних компаній. Скористайтеся можливістю поїхати на роботу в Канаду за контрактом – багато фірм зацікавлені в залученні талановитих співробітників, яких вони шукають по всьому світу. Проте витримати конкурс можуть дійсно тільки найбільш гідні.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як поїхати в канаду на роботу, як поїхати в канаду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *