Техніка нанесення тіней на очі

Красиві очі – головне знаряддя жінки, що дозволяє зачарувати і спокусити вподобаного чоловіка. Правильно виконаний макіяж здатний творити дива. А очі, що вміло відтіняють, надають погляду необхідної чарівності, грайливості, чарівності. Опанувавши техніку нанесення тіней можна створити будь-який образ від спокусливої красуні до ділової леді. Величезна різноманітність декоративної косметики дозволяє експериментувати і знаходити вірні рішення.

Магія макіяжу очей

Нанесення макіяжу – майстерність, якою повинна оволодіти будь-яка жінка. Дотримуючись певних правил при нанесенні тіней для очей можна добитися прекрасного результату. За допомогою макіяжу, правильно розставивши акценти, можна змінити і поліпшити будь-яку форму очей. Виразні, красиві очі привертають до себе увагу, тим самим відволікаючи від інших менш досконалих ліній лиця. Правильний красивий макіяж очей здатний чудодійним чином приховати невеликі вікові зміни, даруючи жінці сяючий погляд і особливий шарм.

Не варто забувати, що для того, щоб очі завжди сяяли здоровим блиском, не виражали ознак втоми необхідно мати повноцінний сон і вести здоровий спосіб життя. Тому, що як би майстерно не був виконаний макіяж, він ніколи не приховає червоних, запалених білків або хворобливих припухлостей під очима. Тільки здоров’я може супроводити красу.

Покрокова техніка нанесення тіней на очі

Недосвідченість, відсутність навичок можуть злегка збентежити юну красуню. Але якщо набратися терпіння і трохи повправлятися, то результат перевершить усі очікування і дозволить насолодитися своїм творінням.

Всього сім етапів, які потрібні для створення правильного і красивого макіяжу:

Підготовка. Перед нанесенням тіней, обличчя і шкіру навколо очей слід очистити спеціальним засобом і зволожити за допомогою крему. За наявності синяків і мішків скористатися коректувальним консилером, який допоможе приховати дефекти під очима. Потім за допомогою пензлика або пушку нанести трохи розсипчастої пудри.

Оформлення верхньої повіки. Найсвітліші відтінки тіней наносять від верхніх вій і до складки. За бажання допускається використання двох або навіть трьох відтінків, це залежить від фантазії і настрою. Але, слід врахувати, що найбільш світлі тони наносяться від внутрішнього куточка ока і до середини повіка. А темніші тони – від середини і до зовнішнього куточка ока. Щоб перехід від світлого тону до темного був непомітний, його слід злегка розтушувати м’яким пензликом. Чим краще буде розтушована межа між тонами, тим красивіше виглядатиме макіяж.

Місце під бровою. На цьому місці мають бути розподілені найсвітліші відтінки. Безпосередньо біля самої брови відтінок має бути слабким, практично невидимим. Це дозволяє зорово розширити відстань між початком вій і бровами.

Верхній контур. По лінії росту вій за допомогою тоненького пензлика провести контур найбільш темним тоном тіней. Потім злегка його розтушувати. Це надасть виразності і візуально збільшить очі. Оформлення нижньої повіки. Як правило, відтінок на нижній повіці повинен співпадати з відтінком на верхній повіці і бути найяскравішим в палітрі. За бажання можна провести контур темнішим тоном, як і на верхній повіці. Він проводиться також строго по лінії росту вій. Не забути розтушувати все м’яким пензликом.

Завершальний штрих. Маленький секрет, який зробить очі ефектнішими і живішими, – виступаючу частину на верхньої повіки поставити світлим тоном маленьку точку. Злегка її розтушувати. Вона має бути майже непомітна, але грає важливу роль в усьому макіяжі.

Закріплюємо тіні. Для того, щоб тіні зберегли первинний вигляд упродовж усього дня, треба за допомогою великого і м’якого пензлика зробити легкий рух по повіках розсипчастою пудрою.

Як бачите техніка нанесення тіней на очі проста, важливо знати усього лише маленькі тонкощі в цій справі.

Секрети нанесення тіней на очі

Маленькі жіночі секрети, які дозволять зберегти свіжий і привабливий макіяж на увесь день: власницям контактних лінз краще використати рідкі кремоподібні тіні, щоб зменшити ризик попадання в очі дрібних летких часток. Сухі тіні мають легку консистенцію і можуть при нанесенні злегка обсипатися. при використанні кремоподібних тіней розсипчасту пудру під макіяж слід виключити, щоб уникнути нерівномірного нанесення. Інакше тіні, змішавшись з пудрою, виглядатимуть недбало в складках верхнього століття. Рідкі кремоподібні тіні не вимагають використання пензликів і аплікаторів. Вони наносяться подушечками пальців на закрите око. Впродовж двох хвилин слід тримати око закритим до повного висихання, щоб уникнути непотрібних відбитків. Тіні рекомендується наносити на повіки перед підведенням очей. І тільки після цього нанести туш на вії. Слід пам’ятати, що при появі перших зморшок краще не використовувати тіні з перламутром. Вони здатні скупчуватися в глибині зморшок, тим самим роблячи їх ще помітнішими. В цьому випадку бажано використати матові відтінки. Для отримання більше насиченого відтінку рекомендується злегка зволожити аплікатор і ним нанести тіні. Відтінки виглядатимуть яскравіше, а тіні довше триматимуться на повіці. Залежно від консистенції тіней, їх рекомендується наносити за допомогою зручного аплікатора, м’якого пензлика, звичайною ватною паличкою або просто подушечками пальців. При попаданні сухих тіней на обличчя слід легким рухом без натиску змахнути пензликом для розсипчастої пудри. Якщо на лице потрапили рідкі тіні, можна без зусиль видалити їх ватною паличкою, зволоженою тоніком.

Види нанесення тіней на очі

Існує три основні класичні способи нанесення тіней, освоївши які можна добитися прекрасного результату.

Кругове нанесення тіней. Для правильного нанесення слідує: найсвітліший тон розподілити по усій верхній повіці, від самої межі росту вій і до початку брів. Найтемніший відтінок з усієї вибраної палітри нанести уздовж ліній росту вій, як можна ближче до них. Зовнішній куточок ока відтіняти тоном, вибраним як основний. Зробити максимально непомітним перехід від світлих тонів до темніших, використовуючи пензлик. По контуру верхніх і нижніх вій провести чіткі лінії, використовуючи контурний олівець.

Просунуте кругове нанесення тіней. Техніка нанесення тіней на очі наступна: найсвітліший відтінок з палітри, якій віддається перевага, розподіляється по усій верхній повіці від початку зростання вій і до початку брів. Середній тон з вибраної палітри розтушовується в області внутрішнього куточка ока. А найтемніший тон наноситься на складку верхньої повіки і також розтушовується. Контур верхніх і нижніх вій підкреслюється контурним олівцем.

Тіні у вигляді крила. Цей вид нанесення тіней на очі виконується таким чином: найсвітліший тон, як і в попередніх варіантах, розтушовується по усій верхній повіці. Область біля внутрішнього куточка ока відтіняється середнім тоном. А область біля зовнішнього куточка ока виділяється темнішим тоном, вибраним в якості основного. Скористатися контурним олівцем по межі росту верхніх і нижніх вій.

способи нанесення тіней, нанесення тіней на очі, техніка нанесення тіней, Техніка нанесення макіяжу, правильне нанесення тіней

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *