Як здивувати дівчину?



Ця стаття буде корисна здебільшого хлопцям і чоловікам. Йтиметься про те, як можна здивувати кохану дівчину, що для цього знадобиться, та і взагалі як діяти у певних делікатних ситуаціях. Річ у тому, що чоловікам ніяк не обійтися без представниць прекрасної статі, напевно, кожен це розуміє. Жінки завжди підтримають, допоможуть, приголублять і виручать у важкий момент якщо не ділом, то добрим словом. Але за таке ставлення необхідно платити, як і за все у нашому світі. Тільки оплата тут трохи відрізняється. Щоб відчувати тепло близької людини, треба дарувати свою любов і турботу, а іноді і дивувати чимось особливим, про що, власне, і піде мова. Щоб стаття була зручніша для сприйняття, поділимо її на декілька частин, це допоможе скоротити час читання.

Як здивувати дівчину без грошей. Фінанси в житті чоловіка вирішують багато, набагато більше, ніж в житті дівчини. Чоловік повинен годувати сім’ю, піклуватися про власне благополуччя і про близьких людей, а для цього необхідні гроші. Крім того, іноді бувають випадки, коли доводиться витрачатися на подарунки і сюрпризи, інакше наше життя було б нудним і одноманітним, і у такому разі навряд чи хтось мав би в лексиконі слово «любов». Але іноді трапляється так, що бюджет близький до нуля. Саме в такий момент чоловіча половина втрачає голову і починає панікувати, причому робить це даремно, адже існує багато безкоштовних способів здивувати дівчину. Можна виконати пісню, написати і прочитати вірш, написати музику, приготувати святковий обід, вечерю або сніданок, виростити красиві квіти, зводити дівчину в красиве місце, наприклад, показати дивовижний пейзаж, який відкривається на межі міста, врешті-решт виконувати свої обіцянки (вкрутити лампочку, прибити полицю або зробити інші побутові справи).

Як здивувати дівчину Вконтакті. Кожен знає, що соціальна мережа Вконтакті має найбільший рейтинг відвідуваності, і навряд чи ваша друга половинка не потрапила в коло людей, що зареєструвалися там. Саме тому можна привітати її прямо на сайті, мудруючи стосовно подарунка. Така увага з вашого боку здасться дівчині приємною і оригінальною. Вам доступні спеціальні рекламні місця для розміщення поздоровлень, їх ви можете купити на сайті, звернувшись до адміністрації або в спеціальні групи. На рекламний майданчик можна розмістити фотографію з близькою людиною і приємні поздоровлення. Окрім цього, можна просто надіслати листівку до особистого повідомлення. Якщо у вас бракує фантазії і умінь, щоб зробити свою оригінальну листівку, то її можна завантажити в Інтернеті, зокрема Вконтакті. Також можна розмістити поздоровлення на стіні коханої людини, головне, щоб воно передавало усю теплоту і яскравість ваших почуттів.

Як приємно здивувати дівчину. Писати на цю тему доволі складно, але реалізувати дію дуже просто. Щоб приємно здивувати дівчину, необхідно знати її так, як ніхто інший, усі її секрети і потайні бажання допоможуть вам в цій нелегкій справі. Кожна людина має свої індивідуальні властивості і якості, хтось любить романтичну обстановку, хтось любить екстрим і захоплюючі пригоди, у кожного свої зацікавлення. Це вам і належить дізнатися. Якщо ваша половинка не має певних чітких критеріїв у своїх захопленнях, то можна все змішати і отримати абсолютно новий стиль. Наприклад, можна стрибнути разом з парашутом і розпити пляшку шампанського прямо в повітрі. Не думаю, що такий подарунок дівчина отримувала від когось, окрім вас. Якщо ви не достатньо добре знаєте свою дівчину, то варто обійтися банальними подарунками – квіти, гаряча ванна, романтична обстановка.

Як здивувати дівчину на відстані. Якщо ви думаєте, що здивувати дівчину на відстані не реально, то дуже помиляєтеся. Це можна зробити, і навіть не витрачаючи великих зусиль і коштів. Наприклад, купіть або зробіть подарунок, які сподобається вашій половинці, і скористайтеся послугами кур’єра. Він зможе доставити посилку у будь-яку точку міста, навіть якщо це буде його окраїна. Гарантовано, що посилка буде у повній цілості. Можна точно вказати час доставки, якщо це необхідно. Також можна подарувати букет квітів. Просто знайдіть в місті квітковий Інтернет-магазин і оформіть замовлення. На сайті повинен побут викладений переконливий асортимент, і ви оберете те, що вам підійде. Сплатити за покупку можна електронними грошима.

Як здивувати дівчину словами. Не кожен зможе повірити, що здивувати дівчину словами можливо, і правильно зробить. Справа в тому, що для втілення такого сюрпризу потрібні деякі навички красномовства, можна навіть прочитати яку-небудь спеціальну книгу, щоб вивчити мовні прийоми. Мова має бути чітка, ясна, упевнена і красива. Назагал дівчина повинна зрозуміти, що ви справжній чоловік і не кидаєте слів на вітер. Щоб досягти такого результату, краще за все приготувати промову заздалегідь і гарненько потренуватися. А коли настане слушний момент, сказати все, що так довго готували. Вибирайте особливий тембр голосу, проекспериментуйте і залиште найбільш вдалий варіант. Не треба говорити слова любові або давати обіцянки басом, але і високі ноти також не підійдуть, тому постарайтеся знайти золоту середину. Не перевантажуйте свою мову пафосними словами, інакше ваші обіцянки здадуться звичайної порожньою балаканиною і не торкнуть серце вашої дівчини. Коли виголошуватимете промову, не посміхайтеся, залишайтеся серйозним, це додасть упевненості вашим словам.

Як здивувати дівчину при зустрічі. Здивувати дівчину при зустрічі не становитиме труднощів нікому. Зробити це можна по-різному, це залежить лише від вашої фантазії і намірів. Більшість чоловіків на перше побачення приходять з квітами або м’якою іграшкою, деякі, більше практичні, вибирають корисніші дарунки і сувеніри : косметика, парфумерія і інше. Справжнім сюрпризом буде, якщо ви приїдете на лімузині, щоб покатати дівчину нічним містом. Зазвичай там вже є шампанське і коробка цукерок, це допоможе зняти деяку напругу після сюрпризу. Все залежить тільки від вашої мети, ну і звичайно ж, від тривалості ваших стосунків. Не кожен захоче витрачати такі гроші заради швидкоплинної закоханості. Перше знайомство можна навіть відсвяткувати в звичайному ресторані, цього буде досить.

Чим здивувати дівчину в ліжку. Якщо ваше статеве життя тільки набирає оберти, то не варто замислюватися над цим питанням, досить показати свої справжні вміння і можливості. Для цього постарайтеся приділяти дівчині більше уваги, оцініть, які з сексуальних позицій їй найбільше подобаються, що її збуджує. Тоді застосовуйте свої знання практично. Якщо ваше статеве життя з дівчиною триває не один рік, то можна що-небудь змінити, оскільки зазвичай з часом в інтимних стосунках втрачається непогамовна пристрасть один до одного. Купіть і вивчіть камасутру, оберіть для себе нові пози, які сподобаються партнерці, вивчіть ерогенні зони дівчат. Також можна зайнятися сексом в екстремальній обстановці, наприклад, у вбиральні. Спеціальні секс-іграшки, які можна купити у відповідних магазинах, допоможуть урізноманітнити ваше статеве життя. Це можуть бути кайданки, “іграшки”, нижня білизна і багато іншого. Зверніть належну увагу на прелюдію, а потім вже переходьте до сексу. Можливо, варто навчитися робити еротичний масаж.

Як здивувати дівчину подарунком. Якщо вирішили здивувати дівчину подарунком, то не робіть поспішних рішень, а зупиніться і подумайте. Щоб зробити дійсно справжній сюрприз, не даруєте їй речі, які вона хотіла отримати останні один-два місяці, це буде очікувано і не справить належного враження. Пригадайте і виберіть ту річ, про яку дівчина мріяла вже дуже давно, але не могла отримати. З одного боку, подарунок має бути непередбачуваний, а з іншого – повинен залишатися таким же бажаним, як і раніше. Після вибору подарунка його необхідно красиво оформити. Покладіть подарунок в коробку і обклейте красивою обгорткою, можна зробити додатковий сюрприз: вибрати величезну коробку для подарунка не залежно від його розміру, це додасть трохи інтриги, і тоді ваша дівчина ні за що не здогадається, що усередині. Будьте уважні при упаковці і не розбийте вміст, інакше усі зусилля будуть змарновані.

Як здивувати дівчину на першому побаченні. Від першого побачення залежать ваші подальші взаємини, саме тому треба добре підготуватися до нього. Зробіть усе, щоб свято сподобалося вашій коханій. Як було вже сказано, дівчата бувають різні. Хтось любить екстрим, хтось – спокійну романтичну обстановку, і це зіграє велику роль в підготовці до побачення. За інформацією можна звернутися до друзів і подруг дівчини, напевно, вони з радістю допоможуть зробити вам сюрприз. Розпитайте у них про смаки дівчини, про те, чи любить вона романтику і як ставиться до сюрпризів. Питайте про те, що п’є і їсть, де проводить час, загалом дізнайтеся все, що зможете, в цій справі згодиться будь-яка інформація. Зараз, коли усі сфери життя виявляються в Інтернеті, можна вивчати сторіночку коханої в соціальній мережі,і напевно, ви знайдете що-небудь корисне для себе. Зібравши інформацію, зробіть незабутній сюрприз.

Як здивувати дівчину в Інтернеті. Способів здивувати дівчину в Інтернеті надто багато. Звичайно, при особистій зустрічі варіантів більше, але і тут ви зможете вразити кохану. Наприклад, заздалегідь влаштуйте фотосесію своїй подрузі або знайдіть старі фото, які можна викласти в Інтернет, обробіть їх і опублікуйте. Напевно, їй дуже сподобається. Можна створити персональний блог, куди ваша дівчина викладатиме свої пости і нові фотографії. Так ви зробите свою кохану справжньою дівчиною-блогером. Такий блог можна створити різними способами. Якщо ви знаєтеся на цьому,то спробуйте створити блог самі, в іншому випадку звернетіться в спеціалізовану компанію по створенню сайтів, вони не лише виконають технічну роботу, але і зроблять красивий дизайн. Дівчина за допомогою блогу зможе підвищити свою популярність, а також почне заробляти гроші.

Як здивувати дівчину вдома. Не думайте, що, живучи з дівчиною під одним дахом, вам не потрібно дарувати їй подарунки. Все якраз навпаки, і тепер, коли кохана доглядає за вами, прибирає, пее, готує і миє посуд, ви повинні приділяти їй ще більше уваги, а також дарувати подарунки. Здивувати дівчину, що живе з вами в одній оселі, досить просто, достатньо почати допомагати їй в домашніх справах: мити посуд, пилососити або витирати пил. Таким чином ви не лише зробите їй подарунок, але і позбавите від великої кількості рутинної роботи. Також можна купити дівчині подарунок. Наприклад, подарунковий сертифікат в салон краси, а поки вона займатиметься собою, виконати прибирання і приготувати вечерю. Адже ваша половинка залишається дівчиною навіть попри те, що стала домогосподаркою. Не забувайте і про квіти, такий подарунок ніколи не вийде з моди і не залишиться без уваги.

Як здивувати дівчину уранці. Звичайно ж, щоб здивувати дівчину рано вранці, необхідно встати раніше за неї. Для цього поставте будильник, зверніть увагу, що він має бути не загальний, а тільки ваш (наприклад, на мобільному телефоні), покладете його під подушку так, щоб він не розбудив вашу кохану. Здивувати дівчину можна смачним сніданком або улюбленим букетом квітів. Для цього вранці вирушіть в магазин, а краще заздалегідь потурбуйтеся про продукти і рецепт смачної страви, який можна знайти в Інтернеті. Квіти можна залишити у навіть у сісідів. Приготуйте смачний сніданок для вашої коханої, але робіть все тихо, щоб не розбудити її. Також сніданок має бути особливим, тобто страва повинна здивувати дівчину.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Як здивувати дівчину?, секс на першому побачені різні пози з камасутри

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *