Як завоювати дівчину?



Сучасний час дарує нам сучасні способи завоювання серця пані. Природно, зараз вже рицарські турніри або дуелі не проводяться. Зараз у дівчат і у хлопців зовсім інші пріоритети, тому замість білого коня і обладунків необхідно мати інші переваги і засоби.

Оскільки настало століття сучасних технологій, а також кожна дівчина є рівноправною по відношенню до чоловіка, то сильна половина людства вже заплуталася в тому, що ж треба зробити для дівчини, щоб її завоювати. Силовий метод боротьби за любов нині не в моді, оскільки жіноча половина суспільства робить ставку на чуттєвість, слова, мистецтво поведінці. Тому необхідно, передусім, вчитися чуттєвості. Якщо ви не знаєте, як завоювати дівчину, читайте далі.

Як завоювати серце дівчини

Крок 1. Турбота про власну зовнішність

У будь-якому випадку, чоловік повинен виглядати солідно, красиво, охайно. Хіба сподобається дівчині “нікчема”, який має обвислий живіт, сутулі плечі, поганий запах, пом’ятий одяг і лице? Навіть якщо ви переживаєте перед побаченням, то не можна хоробритися за допомогою алкоголю. Ви повинні показати дівчині, що з вами приємно спілкуватися, на вас можна покластися. Природно, перед побаченням необхідно уважно на себе подивитися і усунути усі видимі недоліки. Адже жінка ретельно готується до зустрічі, і хоче від вас того ж.

Крок 2. Упевненість в собі завжди подобається дівчатам

Будь-яка дівчина хоче вибрати собі в супутники життя чоловіка, який не буде їй щохвилини скаржитися на життя, роботу, друзів і інші аспекти свого життя. Хлопець повинен обов’язково показати, що у нього все гаразд. Адже дівчина хоче знати, що у будь-якій ситуації ви зможете її підтримати. Чоловік має бути сильним. Чоловік не повинен почувати себе винуватим за деякі свої бажання. Історично склалося так, що чоловік зобов’язаний бути сильнішим за жінку.

Крок 3. Цілеспрямованість – чоловіча цінність

В процесі завоювання дівчини необхідно поставити собі чітку мету і домагатися її повільними, але упевненими кроками. Проте не слід переборщувати, оскільки сильного натиску і тиску ніхто не любить, особливо дівчата. Вчіться з дівчиною спілкуватися, будьте ввічливим до неї, в той же час не забувайте про цілеспрямованість. Таке відношення до дівчини підкупить її остаточно. Якщо ви призначили дівчині зустріч, то обов’язково повинні прийти вчасно, і чітко обговорите місце і час зустрічі.

Крок 4. Встигніть підставити чоловіче сильне плече

Ви маєте бути надійною опорою дівчині, яка вам подобається. Усіма своїми діями і словами підкресліть, що на вас можна покластися. Причому і слова і дії мають бути щирими і справжніми. Усі дівчата шукають собі стабільного, розумного і сильного чоловіка.

Крок 5. Не забувайте про компліменти

Жінці завжди подобаються компліменти і ласкаві слова, а чоловіки часто про це забувають. Немає особливої різниці, які саме слова ви говоритимете коханій. Найголовніше, що усі слова мають бути вимовлені з почуттям і щирістю. У будь-якому випадку дівчина, яка зрозуміє ваше ніжне відношення до себе, оцінить вас і буде прихильніша.

Крок 6. Занудство вбиває інтерес

Ні в якому разі не можна викликати у дівчини почуття неповноцінності і невпевненості в собі. Ви повинні їй показати себе як розумного чоловіка, з яким є про що поговорити, проте не слід давити її своїм інтелектом. Тим більше необхідно дати можливість дівчині блиснути своїми знаннями і розумом. Так вона відчує, що ви цінуєте її не лише за зовнішність, а її самооцінка і позитивне відношення до вас зміцниться. При такому відношенні дівчині ще більше захочеться дивувати вас, радувати, і вона постарається максимально поліпшити себе, щоб відповідати вам.

Крок 7. Докучливість – ворог стосунків

Якщо ви помітили, що сильно подобаєтеся дівчині, то все рівно ні за яких умов не можна набридати їй. Не треба показувати себе таким, яким ви не є. Не варто переслідувати дівчину на кожному кроці. Надайте їй трохи свободи. Ваші побачення мають бути різноманітними: іноді з великою кількістю емоцій і вражень, іноді звичайними і простими. Не треба занадто сильно балувати жінку, оскільки такі стосунки можуть сильно надокучити, і в них вже не буде ніякої несподіванки. Ідеально, якщо ви розкриватимете себе і свої таланти поступово. Не лише в жінці має бути загадка. Чоловік теж повинен таїти яку-небудь таємницю. Навіть якщо ви не маєте ніяких талантів, то всьому можна навчитися. Наприклад, вивчіть якийсь романтичний вірш. На першому побаченні не можна розкривати свої таланти повністю, адже на другому побаченні з вами буде вже не цікаво. Тим більше ви можете просто злякати дівчину своєю бездоганністю і багатогранністю.

Крок 8. Умійте слухати

Усім чоловікам відомо, що жінка любить поговорить. Природно, необов’язково слухати її по декілька годин підряд без перерви. Проте покажіть їй, що ви умієте її слухати, і що вас цікавить те, про що вона говорить. Тим більше вам слід бути підготовленим, оскільки ви не можете заздалегідь знати, в яких сферах дівчина розбирається і може розмовляти. При цьому не проявляйте нудьги. Ні в якому разі не можна переплутати те, про що говорить дівчина або щось забути взагалі. Адже це показує, наскільки ви уважні до неї.

Крок 9. Бути оригінальним

Будьте оригінальним, наприклад, ви можете сховати невеликий подарунок в тому місці, на якому ви домовилися зустрітися. Дівчина, що не чекала такого повороту подій, буде приємно здивована і гарний настрій буде забезпечений на увесь вечір.

Крок 10. Будьте готові до несподіванок

Жінка – це загадка і в кожну хвилину вас може очікувати несподіванка, тому будьте готові до всього. Проте при правильному поході вам вдасться завоювати навіть саму неприступну дівчину. Отже, щоб відповісти на питання – як завоювати серце дівчини, досить знати декілька простих основ, і у вас все обов’язково вийде. 


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як завоювати дівчину, що треба знати за дівчину щоб її завоювати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *