Які тіні підходять брюнеткам

Брюнеток неможливо не помітити, говорять, що якщо в приміщення входить брюнетка, то усі погляди спрямовуються на неї. Може бути це і добре, але, погодьтеся, тільки у тому випадку, якщо сама брюнетка упевнена, що в даний момент вона виглядає якнайкраще.

А як можна виглядати шикарно? – правильно, тільки якщо у вас створений той самий образ, який ідеально підходить вам і вигідно підкреслює усі переваги вашої зовнішності– усі найкрасивіші риси. Важливий в створенні образу макіяж в цілому, і особливо – макіяж очей. Які тіні підходять брюнеткам – можна визначити правильно, тільки якщо врахований і колір очей, і тон обличчя і відтінок волосся.

Які тіні підходять брюнеткам зі світлим тоном очей і волосся

Цьому типу зовнішності рекомендується не використати занадто соковитих відтінків в макіяжі очей, особливо чорних тіней і підведень. Передбачається, що при світлих тонах очей і волосся образ має бути м’яким, ніжним і жіночним, і кольори тіней повинні посилювати ці характеристики.

Колір тютюну, горіха – багато коричневих відтінків вдалі для створення макіяжу очей подібних брюнеток.

Додаткові відтінки в макіяжі слід вибирати у відповідність з кольором ваших світлих очей:

  • Світлі зелені очі – кольори фіалки, орхідеї і блідого пурпуру.
  • Світлі блакитні очі – жовто-коричневий, вершковий, бежевий.
  • Світлі карі очі – ніжно-блакитні тони, можливо аквамарин.

Які тіні підходять брюнеткам зі світлими очима і темним тоном волосся

Поєднання світлих тонів очей і пекучого брюнета у волоссі – досить окремий випадок, якщо волосся не забарвлене, а в очах не лінзи. Але все таки такий тип зовнішності зустрічається в природі. І як істинну рідкість, таку зовнішність потрібно берегти, створюючи макіяж з використанням мінімального набору декоративної косметики, яка повинна бути підібрана з розумом.

Ніжні кольори: рожеві, бежеві, пастельні тони, найспокійніші відтінки, але вії – тільки чорні.

Які тіні підходять брюнеткам з темними очима

Пекучий брюнет, чорні очі. Навіть якщо не чорні, то виразно зелені, майже сині, глибокі карі. Сама зовнішність говорить про те, що головне в обличчі – очі, і їм потрібно приділяти правильну увагу, підкреслюючи їх привабливість і неповторність.

Такий тип зовнішності здатний винести без збитку для краси масу експериментів з тонами і технікою нанесення макіяжу очей. Ви можете малювати хоч веселку на своїх очах, аби це було доречно до випадку і стилю одягу

Яскраві, соковиті відтінки тіней можуть дозволити собі щасливі власниці темного волосся і яскравих очей.

  • Смарагдові очі – бордові тони, фіолетові і бузкові відтінки тіней.
  • Сині очі – коричневі, жовті і помаранчеві тіні.
  • Карі очі – сині, блакитні, сталеві відтінки, відтінки зелених тіней.

Ради з макіяжу для чорноволосих брюнеток

Для брюнеток, що носять чорне волосся і світлі очі – обережний макіяж ніжних тонів і м’яке відношення до фарбування вій.

Частіше у такого типу зовнішності очі блакитні. Тому вам можна використати макіяж у світло-коричневих тонах, навіть якщо це буде складний макіяж. Допустиме коричневе підведення, але туш бажано чорна, головне – не фарбуйте вії занадто густо.

Для брюнеток з чорним волоссям і світлою шкірою: використайте в макіяжі яскраві тони тільки у тому випадку, якщо колір ваших очей глибокий, насичений і однорідний. Брюнеткам у більшості своїй повезло із зовнішністю більше, ніж кому-небудь. Тільки у брюнеток є найширший діапазон для вибору кольорів і відтінків в макіяжі і одязі. Удачі Вам!

макіяж для чорноволосих

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *