Як одягатися вагітним

Жінка завжди залишається жінкою. У яких би життєвих ситуаціях вона не була, жінка завжди повинна почувати себе красивою і чарівною. Тому і питання одягу в період вагітності залишається таким важливим. Інакше з’являється дратівливість, жінка стає невпевненою у своїй привабливості, що призводить до зайвих переживань. А це, у свою чергу, негативно позначається не лише на її самопочутті і стосунках з чоловіком і оточенням, але і на дитині.

На допомогу молодим майбутнім мамам приходить мода, дозволяючи не обмежувати себе у виборі одягу. Вимоги до одягу для вагітних особливі. Він має бути в першу чергу зручним, м’яким, легким, не ускладнювати рух і підходити до сезону. У організмі жінки відбуваються зміни. Це теж потрібно враховувати. Необхідно ретельно стежити за чистотою нижньої білизни.

Також часто виникає питання, чи варто носити бандаж. У нас це дуже поширено. Але зарубіжні фахівці не рекомендують його носити при вагітності, разом з колготками і трусиками з синтетичних матеріалів, оскільки можливі алергічні реакції. Намагайтеся використати бавовну або натуральний шовк. В період вагітності також рекомендується змінити ліфчик. Об’єм і вага грудей збільшується, тому основні вимоги до ліфчика міняються. Він має бути з широкими бретельками, з глибокими чашками, бажано без металевих предметів. Також вже можливе використання бюстгальтерів з передніми застібками.

У першу половину вагітності питання “як одягатися вагітним” стоїть не так гостро. Живіт збільшується поступово, і ви ще можете “влізти” у свої звичайні речі. В крайньому випадку, можна вставити гумку замість ґудзика на штани.

Взагалі, відмовляти собі у бажанні виглядати елегантно і витончено не варто. У наш час можна знайти штани для вагітних на гумці з еластичним передом. Можна вставити декілька клинів, при цьому вгору надіти вільну блузу або джемпер.

Також непоганий варіант – рейтузи і різні хітони, куртки, що розкльошуються донизу, сарафани і сукні з високим поясом, комбінезони. Такий одяг особливо люблять француженки.

Бажано вагітним одягатися так, щоб одяг був з хороших якісних тканин, приємних на дотик і милуючих очі. Не варто забувати, що натуральні тканини як би підживлюють людину енергією, а синтетичні – віднімають. Тому питання, з якої тканини має бути одяг для вагітних, виникати не повинен.

Особливу увагу варто звернути на верхній одяг. Він також має бути вільноим не здавлювати живіт, в той же час теплим і елегантним. Оскільки основну небезпеку для майбутніх мам представляє переохолодження.

Також не повинне залишитися без уваги взуття, яке ви носите. Від правильно підібраного взуття залежить ваша постава і хода. Оскільки навантаження розподіляється по-іншому під час вагітності, високі каблуки не рекомендуються. Це може привести до перенапруження м’язів спини, плоскостопості і розширення вен. Щоб таких проблем не виникало, краще в цей період віддати перевагу легкому взуттю на низьких каблуках або на плоскій підошві. Жінки в період вагітності хочуть брати участь в житті, радіти спілкуванню, почувати себе повноцінними членами суспільства. При цьому відчуваючи гордість за своє призначення. Тому так важливо прагнути вибирати одяг для вагітних такий же модний, як у інших жінок. 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *