Як зав’язати хустку, шарф, парео

Як відомо, можна просто зав’язати хустку і стати схожою на доярку, а можна пов’язати її так, що навіть найвередливіша на смак людина визнає вас привабливими і шикарними. Які ж для цього існують прийоми?

Якщо у вас пляжне парео, то основне його призначення – легким серпанком закутувати ваше тіло, приховуючи його недоліки. Для цієї мети ви можете пов’язати цю легку хустку на лінії стегон, талії або грудей. Зав’язати сторони парео при цьому можна просто вузлом. Також і брошкою або красивою шпилькою. Ви можете заздалегідь скласти квадрат хустки навпіл, якщо його розмір дозволяє, і зав’язати на стегнах. За бажання прикрасити себе за допомогою хустки, візьміть вибрану вами річ, причому краще якщо розмір виробу при цьому не буде занадто маленьким. Накиньте хустку на голову, а краї закріпіть ззаду, обернувши їх вільно навколо шиї.

Якщо ви хочете романтично прикрасити хусткою шию, то візьміть хустку і на одному з його куточків зав’яжіть вузол. Розпряміть хустку. Прикладіть полотно до ваших грудей вузлом у всередину і вгору. Вільні крайні кінці зав’яжіть ззаду за шиєю. Розпряміть красиво хустку.

Для цікавого осіннього вирішення з шарфами вам знадобиться довгий м’який шарф і ланцюжок. Скрутіть шарф навколо власної осі. Обмотайте його навколо шиї, а спереду ще і замотайте в нього ланцюжок. Візьміть два тонкі літні шарфи(шовкові, тканинні або повітряні), скрутіть їх спершу кожен окремо, а потім і обох разом. Використайте такий комплект як один шарф або замість пояса.

Для того, щоб спорудити цікаву краватку з шарфа, візьміть м’який довгий шарф, на одній його стороні на відстані одній третині від усієї довжини зав’яжіть вузол. Оберніть шарфом шию. Просуньте другий кінець в зав’язаний вузол. Перевірте вільний рух шарфа. Візьміть широкий довгий шарф, можна з квадратним полотном. Складіть його навпіл у довжину. Накиньте його вільно на плечі. Тепер зв’яжіть маленькими вузликами самі краї протилежних один до одного кінців. Першими зав’яжіть задні, потім передні кінці. Розпряміть шарф. 

як вязати шарф, як завязати хустку, як завязувати хустку, як правильно вязати, які вязати шарф -хамут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *