Як зав’язувати тюрбан на голові правильно

Серед різних модних аксесуарів все більше увагу звертають тюрбани як альтернатива зручним, але таким банальним кепкам, розкішним, але не дуже функціональним капелюхам і іншим головним уборам. Освоївши нескладний спосіб зав’язування хустки, ви легко справите враження на поціновувачів моди і стилю. У наші дні цей спосіб зав’язування стає модним.

Вчимося правильно зав’язувати тюрбан. Щоб зав’язати тюрбан на голові треба: – шматок тканини (від 6 до 20 метрів); – шпильки. Виберіть автентичний спосіб зав’язування тюрбана на голові, якщо хочете максимально відчути культуру східних країн. Візьміть довгу смужку тканини (це може бути і шовк, і тепла шерсть), один кінець тримайте зубами, інший протягніть по діагоналі. Це дасть вам можливість вільно оперувати руками. Поступово під кутом обмотуйте тканину навколо голови, закриваючи відкриті місця. Продовжуйте, поки від усього шматка матерії не залишиться лише невеликий кінчик. Його необхідно акуратно заправити в тюрбан.

За бажанням закріпіть його за допомогою невеликого аксесуара – розміри залежатимуть від величини тканини. Але пам’ятаєте, що справжній тюрбан має бути досить об’ємним. Скористайтеся простішими способами зав’язати тюрбан на голові правильно. Візьміть шарф, який вільно покриває вашу голову, і перекиньте його кінці один через одного на потилиці. На лобі зав’яжіть їх вузлом. Загорніть один кінець в петлю і пропустіть через незатягнутий вузол. Другий кінець, відповідно, проведіть через петлю. Обережно потягніть за кінці шарфа, щоб затягнути конструкцію, і приберіть їх під матерію. Повторіть перші кроки описаної процедури, але замість вузла просто перехрестіть кінці на лобі.

Далі знову зробіть петлю і пропустіть крізь неї другий кінець шарфа, зробивши другу петлю. Затягніть їх, щоб тюрбан на голові не розвалився, і сховайте кінці під складки матері. Намотати тюрбан правильно у вас вийшло. Одягніть на голову невелику шапочку, якщо зав’язуєте тюрбан з шовкової тканини: так він не ковзатиме і збереже форму впродовж усього дня. Експериментуйте з варіантами матерій і їх розміром, адже на один стандартний тюрбан може знадобитися до 20 метрів тканини! Вибирайте різні кольори, але пам’ятайте, що такий яскравий елемент, як тюрбан, вимагає або більшої стриманості в одязі, або, навпаки, потужної гри на контрастах і колірних поєднаннях. Такі прості поради допоможуть легко навчитися зав’язувати тюрбан на голові правильно, щоб виглядало красиво і стильно.

як завязати тюрбан, як правильно завязувати хомут на голову, дивитися способи як завязувати шарфік на голові, як завязувати хомут, як правельно завязувати шнорівки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *