Як повинна виглядати дівчинка

Мода

Мода виникла в Європі в середні віки і спочатку була прийнята як форма етикету для вузького кола шляхти. Моди дотримувалися обов’язково. Нині в моді є досить велика кількість стилів: джинсовий, молодіжний, класичний, спортивний, фольклорний та ін. Мода повторюється періодично. Найбільш помітні повторення через 48 і (“усередині” цих 48) через 12 років. З часом мода стала демократичнішою, смак і почуття прекрасного дозволяють визначити кожному, що і коли одягнути. Дотримуватися помірності, стриманості набагато складніше, ніж досягти уваги дешевою крикливістю. Найголовніше вимога до одягу – він має бути чистим і прикрашати вас, приховуючи недоліки, а приховати недоліки на обличчі, вам допоможе рекомендація як зробити красивий макіяж. Намагайтеся не одягати речі, що належать до різних стилів одягу. Ви напевно чули як говорять – людина одягнена із смаком, це означає, що він має почуття міри у всьому, що стосується форми, ліній і кольору, – і що його одяг витриманий в одному стилі. Модна дівчинка не в якому випадку не повинна носити пом’ятий одяг, розірваний, з відірваними ґудзиками, розпоротими швами і в нечищеному, брудному взутті. Неохайність – не стиль одягу, а культура людини. У сучасному молодіжному одязі є деякі елементи “рваного”, “не випрасуваного” одягу. Але робиться вона якісно з певного матеріалу, а це не одне і теж з порваним і забрудненим, старим одягом. Такі елементи моди не варто поєднувати з класичним одягом. Ми все ближче підбираємося до відповіді на питання як повинна виглядати модна дівчинка.

Декілька порад модній дівчинці

Пам’ятайте: дуже важливо одягатися відповідно до ситуацій. Один тип сукні ми носимо на навчання (роботу), другий на прогулянку, у гості, театр, зовсім по іншому одягаємося удома. Вважається, що жіноча мода піддається змінам частіше, ніж чоловіча, і тому доставляє значно більше незручностей і клопоту. Але не радимо вам, дорогі модниці, наслідувати красивих дівчат з подіуму сліпо. Якщо сучасний стиль одягу вам не підходить, ставить не у виграшну ситуацію, то відмовтеся від нього сміливо. Дорогий одяг не завжди виявляється “кращим”.

Необхідно стежити, щоб взуття і аксесуари також відповідали вибраному стилю. Не забувайте, що Ваші руки мають бути доглянутими, для цього треба навчитися робити правильний манікюр самостійно, або звернутися в салон краси. Кожна дівчина знає які кольори їй більше пасують, тому в гонитві за модою не варто віддавати перевагу забарвленню, що робить вас смішною і непривабливою. Крім того, ми вже говорили, що для модної дівчинки головне мати красиву фігуру і поставу тоді виглядати вона буде більш виграшно.

Якщо ви не можете змінити фігуру за допомогою фізичних вправ, необхідно навчитися приховувати недоліки за допомогою грамотно підібраного одягу. Оцініть свою фігуру, подивившись на себе в дзеркало спереду і збоку. Визначте до якого типу фігури відноситься ваша, в наступних статтях ми дамо рекомендації модним дівчатам, а ви запам’ятаєте їх. Незграбна фігура – схожа на прямокутник: без талії, із слабо підкресленими стегнами і нижньою частиною спини. З округлими формами – з обкресленою талією і заокругленими формами стегон і нижньої частини спини. Комбінація кутів і вигинів – прямі плечі, обкреслені талія і сідниці. Повна, кругла фігура часто поєднується з короткою талією і довгими ногами.

як по вашому має виглядати стильно одягнена людина, як повинна виглядати дівчина в 12 лет, як повинна виглядати дівчинка, Як повинна виглядати дівчинка якій 12 років?, яка повинна бути дівчинка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *