Як виглядати стильно і красиво на фото

Фотографія з найпершого моменту її зародження набула неймовірної популярності. Багатьом людям хочеться зберегти спогади про минулі дні хоч би на папері, а тепер вже в цифровому варіанті на комп’ютері. Хороший макіяж і красивий одяг – запорука успішної фотографії. Корисні поради допоможуть.

Щоб на фотографіях виглядати стильно і красиво треба:
– тональний крем;
– пудра;
– помада;
– лак для нігтів;
– лак для волосся;
– одяг;
– туфлі на підборах.

Головна порада, яку дають фотографи моделям – це гарненько виспатися перед зйомкою. У програмі Photoshop можна прибрати нерівності шкіри і підкоригувати кольори, але синяки і опухлості під очима не надаватимуть вам додаткової витонченості.

Не робіть перед зйомкою кардинальної зміни іміджу, тому що нова зачіска вам може не підійти, а сліди від епіляції будуть зайвими на красивій фотографії. Але якщо ви фарбуєте волосся, то обов’язково підфарбуйте корені, що відросли. Їх складно прибирати в графічному редакторі.

Зробіть правильний макіяж для фотографування. Не переборщіть з блискучими тінями і пудрою, під спалахом фотоапарата вони дивитимуться неохайно. Краще всього, якщо ви скористаєтеся послугами професійного візажиста. Тоді ви гарантовано отримаєте ефектні фотографії.

Якщо засобів на візажиста у вас немає, то пам’ятаєте важливе правило, – краще мало косметики, чим надто багато. Замаскуйте запалення зеленим консилером, нанесіть на нього тональний крем, близький до вашого кольору шкіри і нафарбуйте повіки матовими бежевими тінями. Нанесіть подовжуючу туш на вії. Щоки підкресліть рум’яною. Закріпіть макіяж матовою пудрою. Цю пудру обов’язково візьміть з собою в студію, там вам часто доведеться маскувати блиск.

Після того, як ви нанесли макіяж, підберіть одяг. Найкращі фотографії дівчат виходять, якщо вони в сукнях і туфлях на високих підборах. Високі підбори підкреслять вашу стрункість і сексуальність.

Визначтеся із стилем одягу. Якщо ви хочете романтичний образ, то вам підійдуть сукні, спідниці, що розвіваються. Діловий імідж допоможе створити костюм і біла блуза. Еротично виглядати на фотографії будуть дівчата у білизні, панчохах, напівпрозорих блузах. Не змішуйте надто багато кольорів в одязі. Інакше вас просто не буде помітно серед яскравого убрання. Ідеальний варіант – це сукня або біла блуза, якщо ви брюнетка і блакитна кофтина, якщо ви блондинка. Рудим дівчатам надзвичайно підходять зелені і коричневі кольори.

Цікавіше вийде фотографія, якщо скористатися яскравими аксесуарами. Якраз тут можна дозволити розігратися вашій фантазії. Намисто, брошки, шпильки, капелюшки, персні – усе це доречно виглядатиме на фотографії.

Не забудьте про манікюр. Класичні кольори, – яскраво-червоний, бежевий, рожевий або френч підкреслять красу і витонченість дамських ручок. Складний манікюр залиште для інших випадків.

Сходіть в солярій за тиждень до зйомки. Тоді ваша шкіра придбає красивий золотистий відтінок, який вигідно підкреслить вашу зовнішність.

Як виглядати стильно, красиві фото, як правильно займатися коханням підбирати стильний одяг, КОРИСНИ ПОРАДИ ДЛЯ ДИВЧАТ ЯКИ ХОЧУТЬ ВИГЛЯДАТИ СТИЛЬНО, красивий одяг для дівчат н

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *