Що робити, якщо пішла дружина?



Жінки йдуть із сімей набагато рідше за чоловіків, і для цього має бути дуже вагома причина. Як би вам не було боляче, краще приборкайте свої емоції і не переходьте на крики і зневагу, бо цим ви ще більше принизите себе в очах коханої. Природно, що лють, відчай і безвихідь емоційно шукатимуть вияву, дайте їм вихід, але не у присутності дружини. Якщо кохана покинула вас, але ви хочете повернути її, передусім необхідно замислитися над власною поведінкою. Жінці наважитися на розлучення буває іноді дуже важко, це рішення зріє роками, тому якщо дружина пішла, то їй урвався терпець і доведеться дуже постаратися, щоб повернути її.

Усім відомо, що в розриві взаємин завжди винні двоє, цілком можливо, що і у вашої дружини є певні недоліки, але якщо ви все-таки хочете її повернути, значить, треба з ними змиритися і розпочати зміни з себе. Насамперед проаналізуйте ситуацію, виявіть негативні моменти, які стали останньою краплею, і постарайтеся їх виправити або повністю усунути з вашого життя. Так, ймовірно, доведеться чимось пожертвувати, наприклад, позбавитися від деяких звичок, змінити спосіб життя. Багато чоловіків не можуть знайти у своїй поведінці жодних вад, їм здається, що дружина просто викинула конику і скоро все само собою налагодиться. Не налагодиться. Якщо ви не діятимете, то кохана ніколи до вас не повернеться. Особливо ситуацію ускладнює поява у житті жінки іншого чоловіка.

Жінки – створіння чуттєві, тому, якщо ви хочете повернути улюблену дружину, варто потурбуватися про романтичні сюрпризи, виявити свою турботу про неї. Необхідно довести коханій, що ви дійсно змінилися на краще, що ви більш гідні, ніж суперник. Не варто давати порожніх обіцянок, краще дійте! Підтримуйте з коханою дружні стосунки, щоб мати можливість подзвонити у будь-який момент, поговорити, привітати зі святом, допомогти. Не спалюйте мости, вони вам ще обов’язково згодяться, якщо ви чітко вирішили повернути дружину. Іноді самостійно з’ясувати ситуацію, що склалася, буває просто неможливо, тоді вам не обійтися без допомоги професіонала, який допоможе вам збагнути причини того, чому дружина покинула сім’ю. Сімейний психолог дасть немало корисних порад, щоб ви змогли повернути дружину і продовжували вибудовувати з нею подружні взаємини. Пам’ятайте, що немає проблем, які неможливо вирішити, і немає тієї жінки, яку не зміг би повернути справжній чоловік.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: що робити коли дружина покинула, покинула дружина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *