Як створити гламурний образ

В народі існує безглузда і дуже помилкова думка, що гламурна дівчина – та, в гардеробі якої є декілька речей відомих марок і брендів. Насправді ж гламурний образ складається з таких складових, як розкіш, краса і сексапільність. Тому якщо ви хочете виглядати гламурно і в той же час елегантно, вам слід дотримуватися декількох нескладних правил. Корисні поради допоможуть вам в створенні образу.

Створюємо гламурний образ

В першу чергу потурбуйтеся про те, щоб в гардеробі у вас була витончена вечірня сукня, яка підкреслила б усі переваги вашої фігури і в той же час помітно б відрізнялася від нарядів усіх інших присутніх на заході жінок. Тільки тоді ваш образ буде по-справжньому унікальним і гламурним. У гардеробі будь-якої жінки, що мріє виглядати елегантно, обов’язково має бути маленька чорна сукня, але не занадто відверта. Не глибоке декольте, фасон, що облягає струнку фігуру, строгі лінії – і ви виглядатимете дуже привабливо.

Щоб завершити свій гламурний образ, накиньте на плечі хутряну горжетку або шаль (вибирайте аксесуар по погоді!). Слід зауважити, що носити піджаки, жакети, а також укорочені куртки гламурній леді украй не рекомендується, оскільки цей образ не приймає жорстких ліній. Такий одяг – швидше, стиль ділових жінок і бізнес-вумен.

Якщо ви збираєтесь на дружню вечірку, підкреслити ваш образ зможе топ з “американською проймою” (що зав’язується на шиї), який злегка оголить ваше плечі і спину. Для вечірнього виходу топ можна замінити корсетом з привабливими мереживами, стрічечками і зав’язками.

Що стосується сумочок, клатчів і інших аксесуарів, то вони мають бути фірмовими (чи принаймні високої якості). Підробки, навіть дуже вміло виконані, помітно відрізнятимуться від оригінальних аксесуарів. Якщо ви все ж вимушені купувати більше дешеві речі, постарайтеся, щоб вони були максимально наближені до фірмових моделей, інакше вам доведеться відмовитися від гламурного образу.

Крім того, неможливо вважатися гламурною без якісної пари взуттю на шпильці. Саме тонкий акуратний каблук на босоніжках, туфлях, ботильонах або чоботях зробить вас витонченішими і елегантнішими. Проте перш ніж надівати таке взуття, виходячи у світ, навчіться красиво рухатися в ній по будинку. Інакше ваш гламурний образ виглядатиме незавершеним і навіть комічним.

Стрижка і зачіска – незамінні складові вашого гламурного стилю. Слід потурбуватися про те, щоб волосся було акуратно укладене або скручене, обрамляючи обличчя.

Макіяж також грає не останню роль у формуванні вашого гламурного стилю. Він не має бути помітним. Стриманий і м’який make up – саме те. Припудріть носик, нанесіть на губи блиск і підкресліть очі тушшю – цього буде досить.

Оскільки з англійського glamour переводиться як “блиск” або “розкіш”, то у вашому образі обов’язково мають бути присутніми прикраси. Нехай це буде низка перлин, срібний браслет, старовинний перстень з каменем або щось інше, що виблискує і притягає увага. Окрім коштовностей, блиск вашому образу можуть надати стрази, бісер або паєтки на одязі, атласна тканина або матеріал кольору “металік”.

як виглядати гламурно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *