Як вибрати сукню?



Сьогоднішня стаття буде присвячена найбільш популярному жіночому питанню: як вибрати сукню? Як її правильно підібрати? Як підібрати сукню, яка по-справжньому буде схожа на сукню, а не на яку-небудь нічну сорочку? Яка тканина? Який крій? Який фасон? Багато жінок ставлять ці вічні запитання. У цій статті ми постараємося відповісти на усі питання, щоб вам не склало труднощів вибрати, яка ж сукня якнайкраще вам підійде. Звертаючи увагу на своє вбрання, не забувайте і про красу свого тіла, аж до кінчиків нігтів.

Як вибрати сукню: початок

Перш ніж відправитися в магазин ви повинні мати чітке уявлення про те, яка саме сукня вам потрібна і для яких цілей. На самому початку варто звернути увагу на її тип, то навіщо вона вам потрібна. Для походу у бібліотеку, на роботу, на корпоратив, на весілля. Існують чотири основні типи суконь: повсякденна, коктейльна, вечірня і універсальна.

Повсякденна сукня

Назва вже говорить за себе. У таких сукнях можна буде з легкістю піти, до друзів, в кіно, в магазин. Повсякденні сукні не повинні привертати до себе великої уваги, вони не мають великої кількості страз, блискіток, не мають величезного вирізу. Ця звичайнісінька сукня, скромна. Для щоденного носіння не потрібна витончена сукня.

Коктейльна сукня

Такий тип суконь добре підійде для походу на корпоратив, на свято, на різні вечірки. Така сукня може бути оздоблена екстравагантними візерунками, вирізами. Найголовніша родзинка такої сукні – це жіночність, елегантність, витонченість.

Вечірня сукня

Така сукня підійде для урочистих особливих випадків. Основною особливістю такої сукні є її довжина, матеріал і крій. Вечірні сукні в основному виготовляються з шовку, атласу, оксамиту і шифону. На сьогоднішній день популярні мереживні сукні. При виборі вечірньої сукні варто знати, що вона повинна продемонструвати, що ти забезпечена і самодостатня жінка. На вечірніх сукнях не варто економити.

Універсальна сукня

Ця сукня, мабуть, для кожній жінці вважається деякою паличкою-виручалочкою. По назві вже можна зрозуміти, що її можна одягнути в усіх випадках, нехай це буде похід на вечірку або на роботу. Але таку сукню не варто носити щодня, адже вона дуже швидко заноситься, матиме вже не той вигляд і перетвориться на звичайну.

Вибери потрібну довжину

Довжина сукні – це один з найважливіших чинників. Оскільки твоїм основним завданням є придбати сукню, яка найточніше пасуватиме тобі, треба точно визначитися з довжиною. Усі сукні можна розділити на три великі групи:

Довгі сукні або максі. У випадку якщо ти вибираєш вечірню сукню, то ця довжина підійде якнайкраще. Ця довжина підійде для літніх, південних суконь. Для інших випадків така довжина може не підійти. Варто запам’ятати, що такі довгі вбрання погано виглядатимуть на високих жінках. А дівчата з низьким зростанням взагалі виглядатимуть коротунами.

Середні сукні, міді. Ця довжина суконь дуже небезпечна. Якщо сукня завдовжки до литок або до середини коліна, то така довжина дуже легко може зіпсувати вашу фігуру, особливо зріст. Якщо ви все-таки вирішили придбати сукню – міді, то до його вибору підійдіть особливо уважно, вдивляйтеся у своє відображення особливо прискіпливо. Оптимальним варіантом вважаються сукні трохи вище або нижче коліна.

Короткі сукні, міні. Така довжина суконь добре підійде для походів на вечірки, але таку довжину може дозволити собі далеко не кожна жінка. Все залежить від фігури. Якщо у вас рівні, стрункі і красиві ноги, то сміливо можете її одягати. Ще варто звернути увагу на ваш вік, а особливо на соціальний статус. Адже якщо вам близько сорока років, і ви є директором фірми, то така сукня може викликати бурхливий осуд.

Фасони суконь

Щоб сукня прекрасно тобі підійшла, вона має бути саме твого фасону, ідеально відповідати твоїй фігурі. Яка користь від сукні, якщо вона виставляє напоказ усі дефекти вашого тіла. Існує декілька основних фасонів, які мають бути в гардеробі кожної жінки. Фахівці підібрали найбільш популярні фасони: чорна маленька сукня, сукня-сорочка, відрізна сукня, сукня-халат, жіночна сукня стилю ампір, сукня-футляр. Розглянемо кожен фасон детальніше. Сукня футляр. Такий фасон досить добре підійде для походу на роботу. Вона досить строга, проста і не привертає до себе особливої уваги і в той же час вона елегантна і жіночна. А завдяки сміливим малюнкам і яскравим кольорам ви зможете її одягати на всілякі вечірки. Сукня в стилі ампір. Цей фасон підкреслює жіночі груди і є зразком жіночності. Різноманітні моделі суконь в стилі ампір чудові із будь-якою довжиною і підійдуть практично будь-якій жінці. Якщо ви хочете підкреслити область талії, то вибирайте сукню з талією, якщо ви бажаєте приховати щось у своїй фігурі, то складки на сукні допоможуть це зробити.

Сукня – халат. Такий варіант суконь чудово підійде для щоденного носіння. У таких сукнях зручно ходити в кіно, у бібліотеку, магазин, така сукня – універсальна. Багато жінок віддають перевагу таким сукням для домашнього використання, замість халатів.

Відрізна сукня по лінії талії. Ця сукня чимось схожа на сукню футляр, її вважають за краще одягати жінки для походу на роботу. Це все тому, що вона здатна створити ілюзію з’єднаних в одне ціле блузи і спідниці. Якщо ви бажаєте візуально зменшити свою талію, то такий фасон вам дуже добре пасуватиме.

Сукня – сорочка. Такі сукні люблять за те, що вони дуже зручні і мають вільний крій. Сукню – сорочку можна носити щодня. Такий фасон сукні дуже добре поєднується з легінсами і джинсами.

Маленька чорна сукня

Тут в принципі говорити нічого. Такий фасон є зразком жіночності. Вона дуже вишукана. Довжина – нижче або вище коліна, приталений крій, ніяких прикрас – усе це і є рецептом елегантності.

Як ви бачите фасони суконь можуть бути найрізноманітнішими. Вибір залежить лише від обставин, при яких необхідно одягнути вбрання і власних звичок та переваг.

Крій сукні

Дуже важливо підібрати сукню, яка пасуватиме по крою.

Приталені сукні. Такі сукні добре підійдуть жінкам, у яких пишні стегна і пропорційна фігура.

Відрізне по талії. Така сукня зможе скоректувати фігуру біля живота.

Сукні прямого крою зможуть приховати різні недоліки.

Суцільно скроєні сукні зможуть одягнути тільки жінки, які мають ідеальну фігуру, такі сукні не здатні приховати недоліки.

Тканина

Матеріал сукні грає величезну роль. Багато жінок не знають, яку сукню, і якого складу придбати. Фахівці змогли розділити тканини по порах року. До літніх тканин відносяться шифон, бавовна, льон. Восени варто носити сукні з трикотажу і вовни, припустимо, поліестер. У зимовий час підійде, мохер, фланель, вовна. Жінкам у весняний час радять фахівці носити сукні з полиестра, трикотажу, шовку.

Колір

Колір сукні так само грає велику роль в сукні. Зовнішність людей можна розділити так само на чотири типи: весняний, зимовий, осінній і літній. Залежно від типу, людям підходять різні кольори. А до якого ж типу можна віднести тебе?

– Літній: зелені, карі, сірі очі, світле волосся, біла шкіра. До такого кольору підійдуть сірі, рожеві, блакитні, зелені кольори. Не варто одягати фіолетові, червоні, жовті і сині кольори.

– Осінній: темно – сірі, темно – зелені очі, темне волосся, смуглява шкіра, тут підійде оливковий, помаранчевий, коричневий кольори. Не підійдуть – світлі відтінки.

– Зимовий: ніжна рожева шкіра, темні очі, темне волосся. Підійдуть кольори: сірий, фіолетовий, блакитний, синій. Не підійдуть: теплі відтінки.

– Весняний: світла рожева шкіра, блакитні і зелені очі, світле волосся. Відповідні кольори: пастельні, світлі і ніжні відтінки. Не підійдуть: холодні тони.

Малюнки і візерунки

При виборі сукні з малюнком або візерунком варто запам’ятати всього декілька речей: -діагональні і вертикальні смужки здатні коригувати фігуру.

-горизонтальні подовжні смуги зможуть надати фігурі округлість, простіше кажучи, повнять. -округлі великі візерунки здатні повнити,

-для худорлявих дівчат підійдуть гострі кутові візерунки.

Якщо ти не знаєш, яку сукню вибрати, то варто зрозуміти для яких цілей воно тобі потрібне. Далі треба визначити необхідний фасон, колір. Загалом, якщо ти не знаєш, що тобі треба, то повернися в розділ фасони суконь і зверни увагу на те, що тобі більшого всього сподобалося. Після усього цього можна сміливо вирушати в магазин на примірку. Так само необхідно навчитися довіряти собі, якщо ви відчуваєте, що сукня погано сидить на вас, то можна сміливо її забирати.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: рожева сукня, види і назви коротких суконь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *