Маски на Хеловін своїми руками для дівчаток і хлопчиків. Як намалювати на обличчі страшну маску для Хеловіну? [draft]



Маски на Хеловін своїми руками з паперу для дітей

З паперу і простих підручних матеріалів для дітей на Хеловін своїми руками роблять найрізноманітніші й незвичайні маски. Найбільшою популярністю користуються “Святковий гарбуз”, “Хитрий Лепрекон” і “Франкенштейн”. У цьому майстер-класі ми розповімо, як виготовити для Хеловіну маски цих незвичайних, містичних персонажів у домашніх умовах.

Необхідні матеріали для виготовлення дитячих масок з паперу для Хеловіну своїми руками:

  • кольоровий папір;
  • фломастери;
  • ножиці, клей;
  • стрічка або мотузок;
  • простий олівець.

Покрокова інструкція: як зробити своїми руками на Хеловін маски з паперу для дітей?

  1. Для маски Гарбуза зі зворотного боку аркуша помаранчевого паперу намалювати форму маски і позначити кружечками місця розташування очей. Акуратно вирізувати маску по контуру і зробити прорізи для очних ямок. Із зеленого паперу викроїти невеликий шматочок трапецієвидної форми (корінець) і приклеїти посередині згори. Для додаткового залякування обвести із зовнішнього боку очної ямки чорним фломастером. З боків “посадити” на клей шматочки стрічки. Це – зав’язки, щоб маска трималася на голові.
  2. Для маски Лепрекона вирізувати маску із зеленого паперу і порізати ножицями місця для очей. На помаранчевому папері намалювати контур розпатланого волосся, вирізувати і приклеїти на зелену частину маски. З чорного паперу вирізувати фігуру у формі чоловічого капелюха. Декорувати її яскравою жовтою стрічкою і приклеїти поверх рудої шевелюри. Збоку прикріпити мотузки-зав’язки.
  3. Для маски Франкенштейна із сіро-блакитного паперу вирізувати обличчя. Фломастером намалювати характерний шрам на лобі. Обвести чорним маркером очної ямки, а згори приклеїти фігурно розрізаний папір коричневого кольору, символізуючий волосся. З боків приклеїти стрічечки або гумку.

Маски на Хеловін своїми руками, фото: що малювати на обличчі?


Маски на Хеловін можна не лише вирізувати з паперу, але й малювати на обличчі своїми руками, використовуючи традиційні засоби сучасного мейк-апа, гуаш або фарби для театрального гриму. У малюнках і стилістиці виконання немає жодних обмежень. Допускаються найпохмуріші готичні образи та елемени, що лякають. Дуже ефектно і стильно у поєднанні з відповідним костюмом виглядають криваві сльози на блідому обличчі, зображення зашитих сировою ниткою шрамів, проступаючі вени, потріскана від старості шкіра, фрагменти черепа, специфічна посмішка “до вух” та інші атрибути зовнішності найстрашніших героїв містичних романів і фільмів жахів.
Для того щоб такий своєрідний макіяж добре тримався і виглядав помітно, шкіру дорослих і дітей заздалегідь готують. Верхні шари обов’язково знежирюють щадним спиртовим тоніком, а потім наносять тонкотекстурний зволожуючий крем або косметичну базу під макіяж. Загальний тон обличчя вибілюють за допомогою пудри найсвітліших відтінків або сценічних білил. На таку вдячну основу грим лягає рівномірно, добре тримає контури малюнка і не обсипається протягом усього свята.

Маски на Хеловін своїми руками для хлопчиків: майстер-клас, відео

Як зробити маску на Хелловін своїм руками для хлопчиків, розповідає цікавий майстер-клас. Жодних труднощів процес не становить, а з підручних матеріалів потрібні тільки старі газети й туалетний папір. Самостійно з виготовленням страшної маски впоратися не вийде, так що доведеться заздалегідь потурбуватися про надійного помічника. В цій ролі може виступити шкільний друг, сусід, приятель або один з батьків. За 30-40 хв маска буде повністю готова і у Вас ще залишиться час для того, щоб зайнятися карнавальним костюмом, святковим меню і прикрашанням приміщення для вечірки.

Маски на Хеловін своїми руками для дівчаток: відео-урок

Для дівчинки на Хеловін можна створити своїми руками дуже “круту” і по-справжньому жахливу маску зубастого зомбі. Такий неординарний аксесуар помітно і незвично виглядатиме у поєднанні зі скривавленим лахміттям і сплутаним волоссям, обробленими по всій довжині спеціальним гелем для мокрого ефекту. Щоб реалістично втілити жахливий образ знадобляться бинти, косметичні пензлі, палетка різноколірних тіней, гуаш, накладні нігті та дзеркало. Дівчинка легко впорається з виготовленням маски сама. Робити це знадобиться безпосередньо перед святом, адже всі жахливі атрибути кріпляться прямо на обличчя і дуже важливо не пошкодити їх до початку святкової вечірки.

Страшна маска на Хеловін своїми руками в домашніх умовах


Маски на Хеловін своїми руками можна робити з різних підручних матеріалів. Процес виготовлення святкових атрибутів з паперу є на фото і відео-інструкції. Тепер ми приділимо увагу правилам створення страшних масок з картону. Вони обов’язково сподобаються тим, хто хоче виглядати на похмурому заході страхітливим, але не бажає розмальовувати обличчя гуашевими фарбами, засобами декоративної косметики або театральним гримом, як це часто роблять на Хеловін.

Необхідні матеріали для маски з картону на Хеловін:

  • картон;
  • фломастери;
  • простий олівець;
  • ножиці;
  • клей;
  • поролон чорного кольору;
  • дерев’яні палички.

Покрокова інструкція: як зробити в домашніх умовах своїми руками страшну маску на Хеловін?

  1. На картоні намалювати фігуру, що відповідає формі обличчя і акуратно вирізувати її ножицями.
  2. Зробити в масці круглі розрізи на місці очей.
  3. На зовнішній стороні маски чорним фломастером намалювати страшну фізіономію зі зловісною зубастою посмішкою до вух (чи будь-яке інше зображення, що відповідає тематиці свята).
  4. З поролону вирізувати одно невелике сердечко і два широкі колечка. Сердечко приклеїти в центрі маски. Це буде ніс. Поролонові колечка приклеїти так, щоб вони оточили прорізи для очей.
  5. Наприкінці прикріпити картонну маску до дерев’яної палички за допомогою клею і придавити в цьому місці гнітом, щоб обидва предмети добре склеїлися між собою. Коли клей засохне, використати виріб за призначенням.

Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Намалювати страшні маски на хеллоуїн, виготовити маски до хелловіну

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *