До чого чухається праве око [draft]



Пророцтва і прикмети сучасній людині цікаві анітрохи не менше, ніж його предкам. Повір’я йому допомагають дізнатися, що підготувала доля в найближчому або віддаленому майбутньому. Що ж означає знамення, якщо чухається праве око і як трактувати цей забобон?

Які прикмети, якщо чухається праве око

Загальних причин, чому зудить праве око, множина. Очолює пророцтво, що обіцяє сльози.Розгадка пов’язана також з тим, чи перебуває в шлюбі людина, у якої чухається праве око. Для вільних від сімейних уз подія провіщає романтичне побачення. А тим, хто оформив шлюбні стосунки, свербіж в правому оці передрікає позитивні життєві зміни.
Ця народна прикмета пов’язана і з часом доби. Чухається праве око увечері? Значить, щастя стоїть на порозі. І Всесвіт посилає знак про близьке закінчення чорної смуги в долі. Уранішнє чесання правого ока пророкує прибуття хороших новин, за якими стоїть втілення в життя важливих подій. Ще вранці праве око чухається до того, що усі плани на сьогодні обов’язково збудуться. У денний час свербіж в правому оці провіщає приємні події, і вони стануться у кінці дня.Якщо чухається праве око, народні прикмети обіцяють:

  • Любовне побачення у вигляді невеликої інтрижки або рандеву.
  • Удачу і успіх у справі, в звершенні якого були сумніви.
  • Застереження – це допоможе уникнути прикрощів і прикрощів, що виникають у буденному житті. Так, праве око, що раптом зачесалося, у водія за кермом може попередити про крутий поворот або небезпечну ділянку дороги.

У загальному сенсі праве око чухається до радості. І навіть якщо свербіж в правому оці пророкує сльози, вони будуть радісними, оскільки, усупереч неприємностям, все завершиться благополучно. За народними прикметами, якщо чухається праве око, радість оселиться у будинку з хвилюючих причин або із-за гарного настрою. Це – зустріч із задушевним товаришем, давнім приятелем, родичем, просто з приємною людиною. Не виключено також, що прибудуть гості.

Цікаво! При цьому, за повір’ям, праве око, що зудить, не слід чіпати. Тоді того, у кого чухається це око, чекають удача, нежданий достаток, збільшення фінансових надходжень, у тому числі і з непередбаченого джерела, примноження прибутку.

За прикметами, праве око чухається до довготривалих змін: підвищенню на роботі місячної платні і навіть народженню немовляти. Свербіж в правому оці провіщає зміни на краще, ліве ж око чухається – до негативних вістей.

До чого чухається праве око – тлумачення по днях тижня

Про що повідомляє народні прикмети, якщо “зудить праве око” в кожного з днів тижня?

Понеділок

Ця доба пророкує тому, у кого почало почухуватися праве око, швидке примирення з родичем, що знаходиться у сварці. Добрі стосунки з ним відновляться і зміцняться.Обіцяє прикмета і прихід близьких і позитивних змін. Те, що все починається цього дня приведе до успіху і появи в житті багатьох приємних дрібниць.

Вівторок

У другу добу тижня праве око, що зудить, передбачає появу неприємностей. Можна не вірити цьому, але важливо бути обачним і не будувати важливі плани на вівторок.

Середовище

В середині тижня праве око, що зудить, пророкує тривалий і приємний вояж. І не варто відмовлятися від подорожі – воно стане поворотним моментом в житті.Праве око, що також зачесалося, в середу провіщає прибуття у гості близького родича. Зустріч буде такою, що запам’ятовується і радісною.

Четвер

Якщо зачесалося праве око в четверту добу тижня, це передрікає бурхливі веселощі. За повір’ям, причиною веселощів може послужити що завгодно. Але одно відоме точно: в четвер людей, у яких чухається праве око, супроводжуватимуть сміх і радість.

П’ятниця

Почухування правого ока в п’ятницю передбачає: втрачена раніше потрібна річ скоро виявиться. Причому, до здивування, відшукається вона в неймовірному місці.

Субота

Суботня доба тому, у кого починає чухатися праве око, незабаром принесуть любовні переживання. Що перебувають в шлюбі зможуть переглянути свої не веселкові стосунки. А для тих, що ще не створили сім’ю знамення пророкує найкрасивіше і романтичніше рандеву в їх житті.

Воскресіння

Праве око, що зачесалося, в недільну добу передбачає народження серйозних взаємовідносин. Це той випадок, коли є вірогідність почути прохання руки і серця.

Цікаво! Щоб надати знаменню невідворотність, слід доторкнутися до правого ока, що зачесалося, пальчиками правої ж долоні, доторкнутися до плечика справа і вимовити: “Чекаю, чекаю, не дочекаюся, нехай щастя приходить, йде смуток”. І тут же тричі перехреститися.


По воскресіннях праве око починає чухатися до довгожданої зустрічі. І варто вірити, що завершення майбутнього рандеву буде сприятливим. Чесання правого ока в цю добу також обіцяє зустріч жениха.

Цікаво! Наблизити її допоможе ритуал, здійснювати його треба відразу перед вікном. Для цього слід закрити праве око і уявити судженого, не забуваючи вдивлятися в ті, що усі, що відкрилися погляду шляху. Обряд супроводжується вимовленням фрази : “Сиджу у віконця, чекаю милого, як кішка, праве око почухала – побачення замовила”.

Ще при чесанні правого ока в недільну добу варто чекати виконання мрії або нежданих приємних новин.
Справа кожного – вірити або ні знаменням зверху. Але досвід предків говорить про те, що подібні сигнали підказують, як поступити в різних ситуаціях і, можливо, уберегтися від біди.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *