До чого чухається ліве око [draft]



Попри те, що по планеті крокує XXI століття, віра в прикмети зберігається досі. Причому учені давно роз’яснили людству походження тих або інших знамень, що прийшли до нас із старовини. Але все одно людей різного віку хвилюють і відповіді на питання, до чого чухається ліве око, на що вказує це передвістя і чи вірити йому.

Які прикмети, якщо чухається ліве око

Загальноприйнято вважати, що ліве око чухається в очікуванні :

  • зліз;
  • радощі;
  • сварки;
  • везіння;
  • грошей;
  • несподіваних сповіщень.

Існують і інші прикмети, які торкаються лівого ока, що чухається.

  • Забобони, що пояснюють появу свербежу в зіниці ліворуч, зв’язують і з роком народження людини. Якщо це непарне число, то усі події, що відбуваються після прикмети, що сталася, будуть позитивними. Парна цифра року прибуття на світло вінця творіння обіцяє сварки, прикрощі і неприємності.
  • А якщо подія відбувається уранці і ліве око чухається до полудня? Тоді послідує привід для сліз. Правда, неважко нівелювати прояв знамення, прикривши око і шкрябнувши його лівою долонею. При цьому треба промовити фразу: “Збережи мене від поганих новин і напастей”. І завершити ритуал нанесенням хрестового знамення на око із словами добре відомої молитви. Такі ж дії знадобляться, якщо до чесання лівого підключається праве око.
  • У уранішній час чухається ліве око? Вірогідні неждані грошові витрати, що обіцяють нестабільність матеріального становища.
  • Якщо ліве око зудить вдень, це свідчить про збільшення невідкладної роботи. І навіть втома не дозволить відсунути її на потім.
  • Вечірній свербіж в лівому оці народна прикмета трактує, як близьку зустріч нежданих гостей. Але замість їх прибуття може відбутися ділове побачення з компаньйонами.

До чого чухається ліве око – тлумачення по днях тижня

За повір’ями, процес, що відбувається, з оком на обличчі ліворуч пропонує гіркий плач в перспективі. Його можуть спровокувати сварки або зрада близьких людей. І настання сумної або радісної події пов’язане з днем тижня. Але і така прикмета готує саму різну результативність.

Понеділок

Якщо ліве око чухається в дебютну добу 7-мидневки, слід чекати розбіжності у взаємовідносинах з найближчою ріднею. Стороною конфлікту може бути один з подружжя, власне чадо, хто-небудь з батьків, задушевна подруга. Уникнути спірних ситуацій, передбачених свербежем лівого ока, дозволить витримка і збереження нейтралітету.

Вівторок

У цю добу ліве око, що зачесалося, обіцяє наближення удачі. По знаменню, це – передвістя радісної події, гарного настрою, успішного початку в усіх справах.Беду прогнозує чесання обох очей. Пом’якшити її наслідки під силу наступним діям. При закритих очах треба, молючись, триразово перехрестити очі і змити негатив, що ще не настав, водою, поточною з-під крану. Робити це слід з вірою, що все закінчиться благополучно.

Середовище

При виниклому свербежі лівого ока посередині 7-мидневки варто чекати найважливішу в долі зустріч. Форсувати її дозволить такий ритуал. Підійшовши до вікна, треба зіщулити око на обличчі справа, а лівим оком побудувати візуальний шлях. На нім слід виразно побачити образ людини, з якою має відбутися побачення.Прикмету виниклого свербежу лівого ока в середу трактують також таким чином. Якщо чухається ліве око, не за горами везіння. Правильно використати такий натяк треба при виборі цього дня лотерейного білета, здійснюючи наступні дії. При першій версії, труть ліве око, що зачесалося, протилежною рукою з миттєвим переходом на погладжування плеча ліворуч і зверненням до свого серафима.
По другому варіанту, нагнати удачу, що пурхає зблизька, допоможе чесання очної ямки ліворуч і виконання гучної бавовни в долоні під власним носом.

Четвер

Народна прикмета, що сталася в цю добу, провіщає ридання. Правда, вони можуть і не статися, якщо не занадто акцентувати на знаменні увагу. Варто як і раніше жити своїми інтересами без очікування гіршого. І просто пам’ятати про те, що хто попереджений – той озброєний.

П’ятниця

Якщо ліве око чухається в п’яту добу тижня, він провіщає завершення розлучення з ближньою людиною. Попереду чекає бажана зустріч з ним. Проте варто виключити джерело виниклого чесання із-за низькосортної косметики або можливого загального алергічного прояву на тілі.

Субота

Народні повір’я трактують те, що відбувається таким чином. Чухається ліве око в першу, вільну від роботи добу до благополучного випадку. І це – передвісник романтичних амурних переживань для тих, хто не перебуває в шлюбі. Сімейним парам чесання ока, що знаходиться на обличчі ліворуч, передбачає зміцнення стосунків і привнесення приємної новизни в життя подружжя.Але все таки варто знати, що суботній прояв повір’я більше відноситься до жінок. І, найімовірніше, це трапляється із-за сентиментальності представниць прекрасної половини людства, які схильні вірити в подібні знамення.

Воскресіння

Сприятливою ознакою також є і те, що ліве око чухається в недільну добу. Належить чекати збільшення грошей, які прибудуть від негаданних джерел. Це, може трапитися, сповіщення про відкриття спадку від далеких родичів або несподівано виписаної премії на роботі.Вірити або не стоїть в передвістя – кожен вирішує сам. Зрештою, такі явища створюються безпосередньо людьми, оскільки людська енергетика впливає на подальші події. Важливо пам’ятати і про те, що саму негативну ознаку можна змінити, настроївши душу і тіло на позитивні стосунки до себе і що оточує. І, про всяк випадок, почухати ліве око, що зудить, протилежною долонею.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *