Як зробити секс різноманітним?



Секс із задоволення перетворився на нудну рутину, подружній борг, що був радістю, а став незручністю і приводом для роздратування? Ваші стосунки з Вашим партнером може врятувати тільки різноманітність. Досягти її допоможуть поради, викладені нижче: усі вони внесуть свіжу нотку у Ваші інтимні зустрічі.

Як зробити секс різноманітним?

Перший і найпоширеніший спосіб – це зміна білизни. Жінка в еротичному чорному або червоному мереживі, що поводить себе як голодна до сексу хижачка – вже від одного опису по чоловічому тілу біжать мурашки передчуття. Сховайте “бабусині панталони” чимдалі в шухляду – настав час еротоманії і збудження! Окрім цього, можна поекспериментувати з різними комбінаціями одягу під час сексу. Як говорять багато сексологів, часткова голизна жінки збуджує чоловіка сильніше, ніж абсолютна нагість. Варіантів дуже багато – пробуйте і фантазуйте. Інший спосіб теж не вимагатиме від Вас особливих витрат і змусить кров кипіти в жилах. Спільний перегляд фільмів еротичного змісту відмінно розтопить лід в стосунках. Грубе неприкрите порно або безідейна компіляція розпусних сцен можуть не спрацювати – а фільм із сюжетом і хвилюючими еротичними пригодами головних героїв змусить Вашу фантазію і фантазію Вашого партнера просто фонтанувати в цьому напрямі. Після перегляду подібного фільму гарячий і розгнузданий секс Вам забезпечений.

При необхідності можна відвідати магазин для дорослих і закупити різноманітних сексуальних іграшок. Батоги, фалоімітатори, анальні пробки, вагінальні кульки – асортимент величезний, і від багатства вибору у Вас розбіжаться очі. Незвичайна практика в сексі з використанням подібних предметів поверне інтерес до сексу і у Вас, і у Вашого партнера! Якщо у Вас є можливість – Ви можете повністю змінитися, поки Ваш чоловік на роботі. Найпростіший вихід – підстригтися і перефарбувати волосся: уявіть, як здивується Ваш обранець, коли з роботи його зустріне не роздратована домогосподарка, а руда німфа в панчохах і короткому халатику? Відчуття у чоловіка під час сексу з Вами після зміни образу будуть подвійними: з одного боку, він знатиме, що займається сексом саме з Вами, з іншої ж – у нього буде легке відчуття зради, оскільки Ви самі на себе не схожі. Задоволення гарантоване і Вам, і йому!

Зміна місця зайняття сексом теж допоможе повернути йому минулі емоції. Осідлайте свого партнера на кухні, увірвіться до нього в душ або почніть роздягати прямо в коридорі, якщо раніше Ваш секс не виходив за межі спальні. Якщо в цьому плані Ви нічого нового не знайдете – можете поїхати на природу або зняти номер в готелі: відчуття деякої інтригуючої афери дозволить інтимній близькості перерости в справжнє буйство. Відмінно допоможуть ролеві ігри. Створіть сценарій Вашого наступного статевого акту і твердо дотримуйтеся ролей. Нехай сюжет Вашої п’єси буде трохи диким і розпусним, таким, що не має місця в реальному житті – відчуття забороненості і недозволеності подіє на Вас обох як червона ганчірка на бика. Політ фантазії тут просто потрібний: за бажання можна придумати тисячі сюжетів для еротичних ігор. Який спосіб вибрати? Усі перераховані способи, звичайно ж, не є панацеєю проти будь-яких видів розладу в сексуальному житті між подружжям або давніми статевими партнерами, проте вони надають істотну підтримку і допомагають розкріпачитися знову, щоб Ви і Ваш партнер знову могли повернути ті відчуття, які Ви випробовували на самому початку спільного життя в періоди регулярного сексу. Любіть один одного і не бійтеся здатися смішними, головне – повернути колишній запал і дику пристрасть у Ваше ліжко


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як зробити секс, як зробити секс різноманітним

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *