Як вибрати професійного адвоката?



У житті людини часом трапляються непередбачені ситуації, виникають різні проблеми і неприємності, вирішити які може допомогти тільки хороший, грамотний адвокат. Не даремно говорять, що найняти хорошого адвоката – те саме, що записатися на прийом до кращого лікаря. Тільки лікар піклується про збереження вашого здоров’я, а від адвоката залежить ваше матеріальне благополуччя і захист прав. На жаль, і досвідченого адвоката, і добросовісного лікаря знайти сьогодні досить складно, але все-таки можна. Щоб знайти адвокат-професіонала в певній галузі, наприклад, кримінальній справі, який не обдурить вас, а сумлінно і чесно виконає свою роботу, слід дотримуватися декількох основних правил.

Завжди пам’ятайте,що у виборі адвоката не можна помилитися – другого шансу на повторне пред’явлення цього ж позову найчастіше не дається. Тому, якщо вам погрожує кримінальна відповідальність, передусім треба знайти грамотного адвоката, який професійно і чесно вестиме вашу справу. Перший помічник в пошуку хорошого і надійного адвоката – це Інтернет. Введіть у будь-яку пошукову систему: “Кримінальні справи. Адвокат”, і вам буде надано безліч сайтів, що належать адвокатським і юридичним конторам, а також приватним адвокатам. Відкидаємо всякі ТОВ і ПП, потім обдзвонюємо вибраних адвокатів і уточнюємо їх спеціалізацію. Коротко викладаємо адвокатам свою проблему і ставимо питання про передбачувану перспективу вашої кримінальної справи.

Відразу ж відкидаємо адвокатів, які:

– відразу ж по телефону обіцяють стовідсоткову перемогу, дають позитивні гарантії і, посилаючись на свій величезний досвід, обіцяють домовитися з суддею про все;

– відразу називають по телефону остаточну ціну, не з’ясувавши заздалегідь подробиць справи, або ж називають підозріло низьку ціну;

– незважаючи на ваші прохання, не беруть особисто слухавку, спілкування відбувається через секретаря;

– не давши вам викласти суть справи, пропонують відразу ж приїхати і підписати договір.

Залиште у своєму списку тільки тих адвокатів, які:

– дійсно мають статус адвоката і спеціалізацію в кримінальних справах;

– пропонують приїхати на консультацію для обговорення проблеми і пошуку варіанту рішення;

– не відмовляються показати попередні рішення у схожих справах, які вони вели.

Далі йдемо на консультацію до адвоката, якого ви вибрали, і ставимо всілякі питання по темі, навіть найбезглуздіші. Не забудьте при першій зустрічі з адвокатом попросити його пред’явити посвідчення. Інакше можна натрапити на шахрая.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: де знайти адвоката який дійсно може допомогти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *