Східний календар тваринного циклу



Східна астрологія відмічає роки 12-річними циклами. Кожному року відповідає певна тварина. Вважається, що воно наділяє людину, що народилася в цей рік, певними рисами вдачі. Перш ніж визначити в який рік ви народилися, зверніть увагу, що новий рік за східним календарем доводиться на різні дати між 21 січня і 20 лютого. Кожному року відповідає певний колір, який з часом міняється. Тим людям, які по числу народження відносяться до одного року тваринного циклу, а по року до іншого, слід розглядати свій гороскоп по тій назві року, коли вони народилися, а також враховувати і вплив подальшої тварини на їх характер і долю.

Рік Щура (Миші)

Зовні привабливі. Цілеспрямовані, працелюбні, прагнуть до придбання власності. Акуратні до педантичності. Бережливі. Щедрі з тими, кого люблять. Легко впадають в гнів, але зберігають зовнішнє самовладання. Дріб’язкові, честолюбні. В основному досягають успіху і домагаються свого. Зазвичай чесні, відкриті, але багато хто з них не проти і поклепати.

Рік Бика

Східний календар свідчить, що Бик – символ роботи, сім’ї, Батьківщини. Він працелюбний, любить самотність, не виносить змін, надзвичайно вірний як в справах, так і в дружбі і в любові. Якщо Бик не зуміє зрозуміти, що не усі люди думають так само, як і він, його чекає нещасна старість.

Рік Тигра

Чутливі. Енергійні. Схильні до роздумів. Бувають дратівливі. В основному користуються повагою, але часто вступають в конфлікт із старшими і начальством. Оцінюють рішення належним чином, але часто надто пізно. Підозрілі і егоїстичні. Сильні, мужні люди. Зазвичай лідери, революціонери.

Рік Кота

Кіт(Кролик), в східному календарі – це символ спокійної людини. Коти скромні, доброзичливі, стримані, в міру обдаровані і усім приємні. У котів часто витончений смак, вони люблять суспільство, їх скрізь охоче приймають. Коти успішно роблять кар’єру в економіці, в юриспруденції, в політиці. Жінки-коти кокетливі, здатні вивчити який-небудь предмет з єдиною метою – блиснути.

Рік Дракона

Дракон в східному календарі – утілює здоров’я, силу, активність. Він вольовий, витривалий, великодушний, інтелігентний, впливовий. Дракон завжди переможець. У любові він часто улюблений, але сам любить рідко. Особливим успіхом користуються Жінки-дракони. Дракон приносить чотири добробути: багатство, доброчесність, гармонію і довголіття.

Рік Змії

Неговіркі. Від народження мудрі. Фінансові справи у них завжди прекрасні. Часто вони пихаті, егоїстичні. Більше покладаються на себе. Рішучі і цілеспрямовані. Глибоко переживають свої невдачі. Зовні спокійні, але натура пристрасна. Зовні такі люди привабливі, що часто призводить до сімейних ускладнень.

Рік Коня

Східний тваринний календар свідчить, що Кінь – символізує чесну людину. Коні часто популярні, вони привабливі, уміють управляти натовпом, тримаються упевнено. Кінь буває гнівливий і необузданий, але уміє іноді багато що приховувати, щоб досягти успіху. Він егоїст, здатний розтоптати будь-яких суперників, егоцентричний і мало цікавиться чужими почуттями і справами.

Рік Вівці (Кози)

Мають здібності в області образотворчих мистецтв, так вважають по східній тварині календарю. Часто сором’язливі, схильні до песимізму. Безпорадні перед життям. Вередливі. Цінують зручності. Мають добрий смак. Люблять свою справу. Розсудливі і доброчесні. В основному матеріально забезпечені. Кози уміють подобатися, але у них немає справжньої незалежності, вони підпорядковані оточенню, середовищу. У Кіз немає почуття відповідальності, ініціативи, самостійної волі. Їх життя залежить від удачі, від зовнішніх впливів, від якості трави на лугу. З людей цього знаку виходять письменники, артисти, а також куртизанки.

Рік Мавпи

Мавпи за східним календарем – красиві, ексцентричні. Уміють подобається оточенню своїми манерами. Перша половина життя повна легковажних вчинків, за які іноді доводиться розплачуватися в старості самотністю. Працелюбні. Приймають рішення швидко. Оточуючим здається, що Мавпам все дається легко і без особливих зусиль. У любові Мавпи часто нещасні, хоча навколо них завжди в’ється з десяток прихильників. Нетерпимі до чужих недоліків, але намагаються це приховати.

Рік Півня

Півень в східному календарі – знак фанфаронства. Приймає все серйозно і обожнює похвалу. Любить, щоб його помічали, оригінальничає в одязі і манерах, але в душі – консервативний. Недовірливий, розраховує на себе. Часто виглядає як шукач пригод. Відважний і прямий. У любові удачливий. Півні-жінки люблять суспільство подруг, жіночі професії.

Рік Собаки

Вірні. Чесні. Справедливі. Вселяють довіру, уміють зберігати таємниці. Дещо егоїстичні, дуже уперті і ексцентричні. До багатства не прагнуть, але гроші у них завжди водяться. Емоційні. Холодні до малознайомих. Критичні, славляться гострою мовою. Стоять за справедливість, знають за що борються. Справу доводять до кінця. Перемога зазвичай дістається ім. З них виходять хороші керівники, революціонери.

Рік Свині

Свиня (Кабан) в східному календарі – символ “доброї старовини”. Характер лицарський, галантний. Послужлива, але до крайності педантична. Їй можна довіритися, вона не продасть. Вона наївна, довірлива, беззахисна, миролюбна. У Свині мало друзів, але вона зберігає їх усе життя і готова заради них на великі жертви. Жінки цього знаку – прекрасні хазяйки. У них живий характер. Свиня ніколи не стане тобі суперечити, якщо вона тебе любить. З матеріальної точки зору, Свиня завжди знайде все для себе необхідне. Народна мудрість свідчить, що “свині завжди дають ситну їжу із задньою думкою, щоб вона стала жирніша”. На жаль, Свині треба бути обачнішою, нею, трапляється, зловживають. Те ж буде і в області почуття. Вона часто улюблена, але і не рідше – обдурена і розчарована. Під благодушним видом Свиня приховує волю і владність.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: тваринний гороскоп, східний календар тваринного циклу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *