Яка помада підходить брюнеткам?



Кожна жінка не залежно від свого віку і статусу, прагне виглядати ефектно і стильно, і в цьому їй завжди здатна допомогти декоративна косметика, головним чином губна помада. Губи жінки – це особлива чуттєва і ніжна частина тіла, що вимагає ретельного догляду і турботи. За умови, що колір підібраний правильно, підфарбовані губи стають виразніші і сексуальніші, притягають погляди багатьох чоловіків як магніт. Крім того вдало вибраний відтінок здатний вигідно підкреслити колір волосся жінки і зробити риси її обличчя виразнішими. У виборі насичених кольорів помади, напевно, найбільше пощастило брюнеткам, оскільки вони можуть використовувати яскраві відтінки і не ризикують при цьому виглядати вульгарно або зухвало.

Говорячи про те, яка помада підходить брюнеткам, варто відмітити що, на думку багатьох, пастельні і дуже світлі відтінки помади, роблять вигляд брюнетки безбарвним і тьмяним. Проте не варто забувати про те, що окрім кольору волосся, при виборі губної помади треба враховувати колір очей, відтінок шкіри і інші характеристики. Але, так або інакше, в порівнянні з блондинками і світлими шатенками, брюнеткам більш відповідає насичена гама кольорів. Розглядаючи питання, яка помада підходить брюнеткам, треба в першу чергу сказати, що брюнетки бувають різними. Деякі – власниці сірих або зелених очей і темного волосся, інші мають волосся кольору воронячого крила і темні очі, у одних шкіра світліша, у інших смуглява. Тому підбирати помаду необхідно виходячи з цих і інших особливостей.

Багатьом брюнеткам рекомендується використовувати контурний олівець для губ на тон темніший, ніж сама губна помада. Це дозволить зробити форму губ виразнішою і привабливішою. Якщо ви не досить добре розбираєтеся в тому, яка помада підходить брюнеткам, тоді вам варто звернути увагу на поради фахівців. Отже, брюнетки з чорним волоссям, що мають, карі, темно-сірі або чорні очі і смугляву шкіру, сміливо можуть користуватися рубіновою або насичено-рожевою помадою. Якщо ви вирішили скористатися окремо блиском для губ, то краще всього підійде не безбарвний блиск, а з червоним відтінком. У темний час доби, добре буде виглядати малиново-червона або темно-червона помада з блиском. Вдень треба орієнтуватися на відтінки персикового або коралового кольорів.

Для брюнеток із смуглявою шкірою, червоно-коричневим волоссям і зеленими чи карими очима, чудово підійде кораловий або темно-рожевий відтінки. А увечері добре буде вибрати рубінову, сливову або червоно-коричневу помаду. Жінці-брюнетці, у якої темні очі, смуглява шкіра і світло-каштановий колір волосся, в денний час відмінно підійдуть темно- і світло-рожеві відтінки, а для вечора краще підібрати не занадто червоні або соковиті темно-вишневі відтінки. Природно для брюнеток існують і інші варіанти поєднань кольору очей, волосся і відтінків шкіри, але якщо ви знатимете, яка помада підходить брюнеткам цих основних типів, то зможете легко підібрати ідеальне поєднання згідно зі своїм типом зовнішності. Крім того, дорогі брюнетки, не забувайте, що підбирати колір помади треба також виходячи із стилю одягу, віку і, звичайно ж, моди.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: яка помада підходить брюнеткам, яка помада підходе брюнеткі фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *