Підбір кольору волосся під колір шкіри [draft]



Більшість дівчат ставляться до своєї зовнішності дуже критично. Вищипнути брови, пофарбувати волосся, зробити манікюр і багато інших дрібниць, які прекрасну стать змінюють, щоб виглядати доглянуто, сексуально, молодо, модно і просто чарівно. Не дивлячись на уявну легкість усіх цих перетворень, зробити так, щоб виглядати гармонійно і природно – колосальна праця.

Давайте не розпорошуватись, а визначимо, що потрібно зробити зі своєю зовнішністю, щоб мати привабливий вигляд. І сьогодні поговоримо про фарбування волосся. Здавалося б, що може бути простіше – сподобався колір на картинці, купила, нанесла фарбу і виглядаю, як папуга. Так, адже підбирати колір, якого набуде Ваше волосся потрібно не лише шляхом подобається/не подобається, важливо бути впевненою, що отриманий результат гармоніюватиме з Вашою шкірою. Адже недаремно природа поєднує світлу шкіру і руде волосся, всі смуглянки темненькі. Саме від цього потрібно відштовхуватися, до того як придбати коробочку з фарбою для волосся.

Отже, є чотири типи шкіри, і названі вони на честь пір року: зима, весна, літо та осінь.

Зима

Представниці цього типу мають світлу, ближче до блакитнуватої або темну шкіру у поєднанні з темним волоссям. Відповідно до дівчат цього типу підійдуть такі насичені кольори, як рубін, вишня, коричневі тони і відтінки. Вигідно виглядатиме гра на контрасті. Краще уникнути сонячних відтінків, таких як золотий, рудий або червоний.

Весна

Досить рідкісний тип дівчат, які мають бліду, світлу шкіру. На сонці вони швидше червоніють, ніж загорають. Волосся, як правило, м’яких світлих тонів. Для коригування зовнішності шляхом фарбування не варто різко міняти відтінок, тому що контрастні кольори нададуть шкірі ще більше блідості. Вибирайте відтінки, схожі з натуральними: бежеві, золотисто-коричневі, золотисто-жовті, персикові, коралові, медові.

Літо

Є найпоширенішим типом кольору обличчя. Його власниці мають ясно-оливкову або ясно-рожеву шкіру у поєднанні зі світлим волоссям. Для вдалого коригування вибирайте відтінки попелястого і русявого. Вдало виглядатиме малиновий, вишневий, баклажановий кольори. При фарбуванні волосся в темний, червоний або рудий фарби Ви можете ненароком приписати собі декілька років.

Осінь

Власниць веснянкуватої шкіри персикових відтінків і рудих або з рудизною волоссям прийнято відносити до осіннього типу кольору обличчя. Якщо його представницям захочеться трохи змінити свої унікальні дані, то варто вибирати каштанові, червоні, мідні або руді тони. Для того, щоб не заглушити свою привабливість, не варто фарбувати волосся в чорний або білий.

Також зазначимо, що є теплий і холодний відтінки шкіри.

Ви можете сміливо стверджувати, що Ви носій теплого, якщо Ваша шкіра має золотистий або темний колір. Вам більше підійде волосся темнішого за шкіру кольору.

Якщо ж Ви маєте світлу шкіру, то у Вас холодний відтінок, і Ви можете сміливо фарбувати волосся в рудий і світлий, вражаючи всіх своєю пишністю.

Важливим при виборі фарби є колір ваших очей. І для того, щоб підібрати колір фарби, який вигідніше поєднуватиметься з кольором очей і шкіри, скористайтеся хустками різних кольорів, які потрібно буде зав’язати на голову, щоб було простіше уявити, як Ви виглядатимете з тим або іншим кольором волосся.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *