Верхній одяг, який завжди буде в моді [draft]



Верхній одяг в жіночому гардеробі – це особливий момент, на який варто звернути увагу. Якісні вироби з натурального матеріалу коштують досить дорого, але в той же час вони служать своїй хазяйці тривалий термін. Тому треба вибирати такі моделі верхнього одягу, які є універсальними і завжди залишаються в моді. Ми спільно із стилістами Московської хутряної компанії підібрали варіанти верхнього одягу, які ніколи не вийдуть з моди.

Шкіряна куртка

Шкіра цінувалася у всі часи. І сьогодні вона продовжує залишатися матеріалом № 1, який використовується для виготовлення верхнього одягу. Її запах не сплутаєш ні з яким іншим – це запах упевненості в собі і самолюбності. У колекціях іменитих дизайнерів кожен сезон є присутніми моделі з шкіри або з її вставками. З шкіряною курткою можна бути модницею кожен сезон, не оновлюючи при цьому гардероб.

Шкіряне пальто

Ця річ ще більше практична, ніж шкіряна куртка. По-перше, воно підійде під будь-який випадок: як для офіційного заходу, так і для простої прогулянки. По-друге, підійде для жінок різного віку. По-третє, пальто – це тепліший варіант, який врятує вас від намокання в негоду. Надіваючи шкіряне пальто, ви точно не почуєте у своїй адресу, що виглядаєте немодно.

Куртка із замші

Власниця замшевої куртки завжди виглядатиме розкішно і стильно. Якщо ви хочете уславитися дівчиною, яка стежить за модними тенденціями і повністю їм відповідає, тоді вибір верхнього одягу для вас очевидний – це замшева куртка.

Пальто кашеміру

Ще один хіт, в якому ви виглядатимете стильно навіть через декілька років після його придбання. Приталені моделі завжди будуть “в темі”, в них ваш силует буде витонченим і жіночним. Кашемір пальто-кокон виграшно виглядатиме на будь-якій фігурі: худорлявою – додасть об’єму, а корпулентною – приховає зайве. Крім того, такий силует пальта не сходить з модних подіумів останні декілька років. Так що у вас є усі шанси зарекомендувати себе в якості завзятої модниці. Модель з капюшоном врятує вашу зачіску у разі дощу, що взявся з нізвідки.Рада! Щоб верхній одяг не втратив актуальності в наступних сезонах, віддавайте перевагу класичним кольорам – чорному, бежевому, коричневому, синьому.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *