Новорічні малюнки на нігтях 2016



Покровителем того, що настає 2016 року буде вогняна Мавпа, тому астрологи радять вибирати наряд, аксесуари і робити манікюр в натуральних природних кольорах. Головні відтінки для новорічних малюнків на нігтях 2016 ― блакитний, синій, зелений, бірюзовий, індиго, білий, молочний, бежевий.Популярні новорічні візерунки на нігтях:

  • сніжинки;
  • ялиночки;
  • мавпочки;
  • подарунки і цукерочки;
  • новорічні ковпачки;
  • ялинкові іграшки;
  • золоті дзвіночки.

До створення новорічних малюнків на нігтях треба підійти творчо, якщо досвіду в цій справі немає, краще зупинити свій вибір на простому орнаменті: ялинкових іграшках, сніжинках, подарунках, ковпачках. Наші фото новорічних малюнків на нігтях допоможуть вам визначитися з вибором і продемонструють, як повинен виглядати кінцевий результат.

Новорічний малюнок на нігтях: малюємо мавпочку

Мавпочка малюється зовсім не складно, якщо ви сумніваєтеся, чи зможете це зробити, спробуйте спочатку намалювати тварину на аркуші паперу. Ніготь спочатку покривають основою, яка служитиме фоном. Колір краще вибрати темний ― синій, зелений, ― щоб біла шерсть тварини краще виділялася. Потім тонким пензликом треба намалювати хмарку. Коли воно трохи підсохне, нанести чорним лаком носик, очки, ніжки. Щоб зробити дизайн більше нарядним, можна додати тих, що виблискують страз або сріблястих блискіток.
Якщо зробити такий новорічний малюнок самостійно не виходить, можна скористатися готовою наклейкою із зображенням тварини, напередодні свята на ринку їх дуже багато.

Малюнки на нігтях: новорічні сніжинки

Тематика сніжинок актуальна для будь-якого року, але щоб підкреслити особливість того, що настає і догодити покровителеві, фон необхідно зробити синім або зеленим. Далі тоненьким пензликом намалювати білим лаком смужки хрестоподібним способом ― каркас сніжинки. Краї можна трохи “розпушити”. На одному нігтику треба намалювати 1―2 великих сніжинки і дещо дрібніших навколо них. Такі новорічні нігті на фото доповнені розсипом блискіток.

Новорічні малюнки на нігті: морозний візерунок

Класикою в оформленні новорічного манікюру є морозний візерунок. Наносити його можна на синій, блакитний, бежевий, сірий, сріблястий, рожевий фон. Робота проводиться тоненьким пензликом і білим лаком. Можна малювати візерунок і на білому фоні синім або блакитним лаком. Вибір колірної гамми необхідно робити залежно від кольору новорічного наряду.

Новорічний малюнок на нігтях з фото: молодіжні мотиви

Молодим і веселим дівчатам можна зробити яскраві малюнки із зображенням Діда Мороза, ялиночки, новорічних кульок. Причому на кожен нігтик можна нанести різний фон: червоний, синій, жовтий, зелений, помаранчевий. Такий дизайн прекрасно підійде для зустрічі Нового року в клубі із запальним танком і веселими конкурсами. Вони внесуть в образ яскравості, грайливості і легкості.

Новорічні малюнки на нігтях з фото 2016: варіації на тему французького манікюру

Дуже жіночно і елегантно виглядає манікюр, зроблений на основі французького дизайну нігтів. Додатково вносять до нього морозні візерунки, пухнасті сніжинки, сріблястий сніговий розсип. Прикрасити нігтики можна ще яскравими камінчиками, стразами, акриловим ліпленням. Такі новорічні малюнки на нігтях підійдуть жінкам будь-якого віку і практично до будь-якого наряду.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *