Як підібрати взуття для повних ніг? [draft]



Хто з жінок не хоче виглядати привабливо? Напевно, складно знайти таку незалежно від комплекції. Хороше взуття дає можливість упевнено почувати себе як на подіумі, так і на вибоїстій дорозі. Не стомлює ноги при довгій прогулянці, дозволяє їм дихати і не дивитися на чергові сходи як на покарання. Отже, що ж вибрати для повних ніг з великого асортименту, представленого на ринку?

Колір і дрібні деталі

  • У жодному разі не треба вибирати взуття, особливо чоботи, білого кольору, або обшиті стразами, з блискучого матеріалу.
  • Чудово підійдуть чорні, темно-коричневі моделі.
  • Уникайте туфель з яскравими, впадаючими у вічі візерунками. Це також візуально збільшить ногу.
  • Не підійдуть і масивні прикраси на зразок бантиків, кольорів, намистин, ягід, ланцюгів і так далі. Суворість, лаконічність і класика – ось, що завжди в моді.
  • Ремінці й шнурки створять складки і почервоніння, так що з ними варто бути гранично уважними. До того ж вони сильно перетискують ногу і можуть натирати.
  • Довгі тонкі розрізи уподовж, а не упоперек гомілки подовжать стопу.

Підбори або платформа?

Платформа підійде краще. Вона практична і виглядає акуратніше. Різниця між висотою п’яти і носка має бути такою, щоб нога зорово подовжувалася. Масивні підбори або їх протилежність – тонка висока шпилька також підкреслюватимуть повноту, до того ж це ще й надмірне навантаження на ноги та додаткове напруження.

Матеріал

Бажано зупиняти свій вибір на натуральній шкірі, інакше наприкінці дня нога сильно набрякатиме і збільшиться потовиділення. Добре носитимуться прошиті моделі. Вони міцні, але для дощової погоди, краще надати перевагу клеєним.

Літні сандалі й босоніжки

Підбираючи взуття до літнього сезону, не варто квапитися. Краще йти на примірку ближче до вечора, коли нога трохи набрякла, це допоможе вибрати модель саме для Вас. Так ми уникнемо мозолів. Не варто сильно відкривати пальці. Доцільно вибирати взуття з округлими, трохи гострими носками.

Зимові чобітки для повних ніг

Краще за все підійдуть класичні чоботи, без гармошок, складок, зайвих прикрас, із підборами середньої висоти або платформи, без шнурування. Халява вища за литки, що подовжить і стоншить ногу. Міряючи нові туфлі, не соромтеся покрутитися перед дзеркалом подовше, розглянете себе в них з усіх ракурсів. Взуйтеся, пройдіться в них так, як ходите по бульвару. Не забувайте захопити з собою шкарпетки. Це буде гігієнічніше, і Ви не виберете те, що Вам не пасуватиме і натиратиме ноги. Не занадто заощаджуйте, оскільки дешеве взуття швидко зношується, втрачає свій первинний вигляд і стає непридатним, бо зазвичай зроблене зі штучної шкіри. Вашим ногам доведеться терпіти дискомфорт, бо вони зовсім не “дихатимуть”.
Потрібно чергувати взуття на низькому ходу з підборами, щоб зменшити навантаження на хребет і стопи, уникнути варикозу, шишок біля великого пальця, викривлення і деформації.Не варто забувати про відпочинок для стоп. Яким би якісним взуття не було, ніщо не замінить м’яких домашніх капців (шкарпеток), масажу (помасажуйте литки, покатайте тенісну кульку або пляшку ногами), а холодне обливання відновить кровообіг. Улітку приймайте частіше ванночку для ніг, не варто забувати про скраб для п’ят, креми від тріщин на ногах і т. ін.
І пам’ятаєте, повні ноги не вирок, тим більше не вада, вони також можуть виглядати привабливо, головне грамотно підійти до вибору взуття. Хочеться вірити, що наші поради Вам допоможуть. Бажаємо приємного шопінгу!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *