Вчимося ходити на підборах без болю [draft]



Як приємно дивитися фільми, де головна героїня-красуня водить машину, працює і навіть гуляє по парку на високих підборах, не втрачаючи при цьому витонченості ходи. Відразу хочеться виглядати так само. Проте на практиці виявляється, що стильні туфлі на шпильці, які відразу Вам сподобалися, можуть спричиняти нестерпний біль у ногах. І хоча краса вимагає жертв, не варто псувати своє здоров’я і нехтувати деякими правилами.

Як ходити на підборах без болю?

Модель туфель

Завжди можна вибрати таке взуття, яке хоч і збільшить Ваш ріст, але не заподіюватиме незручність під час ходьби. При виборі, звертайте увагу на підбір – він має бути максимально стійким. Краще купити туфлі на високих і товстих підборах. Можна також надати перевагу моделі з відкритим носком. При ходьбі палець обов’язково з’їжджатиме вперед, а відкритий носок узабезпечить Вас від мозолів.

Ортопедичні устілки і силіконові подушечки

Їх можна прикріпити по всій довжині стопи, або підкласти тільки під п’яту. Так Ваша нога не ковзатиме вперед. Відповідно, ризик через тривале тиснення або тертя отримати мозоль на пальці або відчути біль знижується.

Розмір туфель

Він обов’язково має бути саме Вашим. Не сподівайтеся на те, що туфлі розносяться або Ви до них звикнете. Поки це станеться, Ви сильно намучитеся.

Правильна хода

Багато дівчат навіть не підозрюють, що купити туфлі на високих підборах ще не означає, що Ви зможете їх правильно носити. Надіваючи їх, будьте впевнені, що Ви маєте в розпорядженні достатньою кількість часу, і не поспішатимете. Немає нічого безглуздішого, ніж дівчина, яка йде на шпильках стрімкою ходою. Кроки мають бути невеликими. Ноги весь час тримайте прямими, ставте їх на всю стопу, а крок розпочинайте з підняття п’яти. І не ховайте руки в кишені, щоб зберігати рівновагу.

  1. На щодень вибирайте моделі із середніми підборами. А запаморочливі за красою туфлі на шпильках залиште для урочистих заходів, де більшу частину часу Ви сидітимете.
  2. Взуття на платформі  може стати чудовою альтернативою для тих, кому обов’язково треба збільшити свій ріст, але ходити на каблуках важко. Взуття на платформі не лише візуально подовжує ногу, але й робить ходьбу по нерівній поверхні максимально комфортною.

Як полегшити біль у ногах при ходьбі на підборах?

Якщо без підборів не обійтися навіть у повсякденному житті, запам’ятаєте декілька правил, які допоможуть Вам зняти втому з ніг після важкого дня. Носіть при собі змінне взуття на плоскій підошві. При кожній слушній нагоді перевзуйтеся. Так Вашим ногам буде наданий необхідний відпочинок, і вони не набрякатимуть.
Щоб зняти втому в ногах, протягом дня за змогою кілька разів робіть нескладну гімнастику. Походіть на носках або розімніть стопи руками. Також можна потягнути носки спочатку на себе, потім від себе. Так Ви поліпшите приплив крові до ніг, і вони відпочинуть. Після повернення додому обов’язково зробіть ванночку. Можна опустити ноги просто в прохолодну воду, але краще додати туди відвар трави (ромашки або кори дуба). Після процедури зробіть масаж, розімніть ступні. Витерши їх рушником, змастіть ноги живильним кремом. І не забувайте, що навіть купівля взуття на високих пыдборах – дуже відповідальне заняття. Неправильний вибір не лише призведе до даремної покупки, але й затьмарить радість від красивої обнови.
Намагайтеся, щоб між пальцями і носком туфлі залишалося достатньо вільного місця. Тоді не буде тиску на пальці, і ходити на підборах буде не настільки важко. Крім того, здавлені пальці – прямий шлях до грибка між ними і появи мозолів.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *