Туфлі на випускний бал [draft]



Випускний бал – це радісна і хвилююча подія в житті будь-якої школярки. Як правило, дівчата ретельно вибирають сукню, роблять зачіску і макіяж, а про туфлі думають в останню чергу. Хоча саме взуття може чудово завершити образ або навпаки зіпсувати свято. У статті ми дамо Вам рекомендації щодо вибору туфель. Будьте красивими й чарівними!

Робимо правильний вибір

Коли Ви підете до крамниці купувати взуття для випускного вечора, захопіть із собою і сукню. Так Ви точно не помилитеся з кольором моделі. У туфлях Вам має бути комфортно, адже Ви проведете на ногах всю ніч, танцюватимете, і братимете участь у конкурсах. Тому, якщо Ви рідко носите взуття на підборах, то краще вибрати для себе туфлі на платформі або балетки. Повірте, немає нічого гіршого, ніж болі в ногах і невпевнена хода. Особливо це стосується учениць 9 класу, яким зовсім необов’язково бути вище за своїх однокласників на півголови. Висота підборів різниться. Для довгої елегантної сукні підійде шпилька, а для наряду середньої довжини – невеликі підбори. Обов’язково розносіть взуття до випускного балу, інакше воно тиснутиме.

Модні туфлі на випускний

Балетки міцно ввійшли в моду і не втрачають своєї популярності. Якщо Ви вирішили надати перевагу комфортному взуттю, то сміливо йдіть за балетками. Дизайнери пропонують різні відтінки. На фото представлена чорна класична модель з бантиком. Скромно та елегантно.

Альтернативний варіант балеткам – відкриті босоніжки в стилі печворк. Вони немов зроблені зі шматочків різноколірної шкіри. До речі, ця модель гармоніює з будь-якою сукнею.

Також Вам пасуватимуть човники на невисоких підборах. У них буде комфортно та зручно. Дизайнери використовують у своїх моделях камені-стрази і блискучий матеріал. Різноманітні популярні кольори представлені на картинці.

Звичайно, окрасою образу буде і витончена шпилька, завдяки їй будь-яка дівчина стає сексуальною і неймовірно жіночною.

Що стосується колірної гами, то дизайнери виділяють декілька кольорів. Передусім це класичний чорний. Він підійде під будь-який наряд. Білі туфлі на середньої висоти підборах підкреслять ніжність і жіночність образу. Вони більше підійдуть до рожевої, блакитної або бузкової сукні. Червоні туфлі притягнуть увагу однокласників, і більше пасуватимуть розкутим дівчатам. Дизайнери також пропонують принти зі смужки і квітів. Платформа може бути прикрашена різьбленням або тканиною.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: туфлі на випускний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *