Любовний гороскоп на 2015 рік для Стрільця



Якщо і можна щось з упевненістю сказати про те, яким буде 2015 рік для людей, народжених під знаком Стрільця, так це те, що він точно не буде нудним і монотонним. Абсолютно точно багато Стрільців випробують нові сильні почуття, а ті представники знаку, що вже, здавалося б, зробилися розсудливими, несподівано влаштують багато галасу даремно, і шуму може запросто виявитися настільки багато, що партнер Стрільця серйозно замислиться про те, щоб втекти в інше місце, де хоч би трохи спокійніше.

Любовний гороскоп для Жінки-стрільця на 2015 рік

Початок року для вільної Жінки-стрільця ознаменується відмінним настроєм, коли вона відчуває в собі привабливість і сексуальність, а в якійсь мірі і вседозволеність. Її чекає безліч нових знайомств, які легко можуть перерости у близькі стосунки, – все залежить тільки від бажання самій Жінки-стрільця. Зірки рекомендують їй не квапитися і не поводитися занадто легковажно – це може легко обернутися проблемами, причому досить серйозними. Якщо Стрілець зрозуміє, що готова до дійсно серйозних стосунків, то доленосна зустріч не змусить себе довго чекати – вже влітку в серце Жінки-стрільця оселиться серйозне і важливе почуття.
Жінка-Стрілець, яка, здавалося б, щаслива в шлюбі, в 2015 році відчує себе дещо незатишно – із-за дрібних конфліктів, які, загалом, невід’ємна частина побуту будь-якої сім’ї, їй здасться, що довіра і розуміння в сімейних стосунках тепер у далекому минулому. На щастя, їй і в голову не прийде відправитися на пошук любовних пригод на стороні – проте вона усе менше часу стане проводити будинки, все більше – на роботі або в колі друзів. Оскільки усе це може виявитися лише плодом уяви, слоном, якого зробили з мухи, зірки настійно рекомендують Жінці-стрільцеві відверто поговорити зі своєю коханою людиною, і розповісти йому про свої переживання. Люди часто недооцінюють силу розмов, адже вони здатні багато що змінити і часто – у буквальному розумінні – врятувати сім’ю.

Любовний гороскоп для Чоловіка-стрільця на 2015 рік

Перша половина року для вільного Чоловіка-стрільця пройде під знаком розваг. Він захоче розслабитися і не буде ні в чому собі відмовляти – серйозних стосунків, та і взагалі будь-яких стосунків, він в цей період шукати не буде. Коли Чоловік-Стрілець все-таки досить відпочине, в усіх сенсах нагуляється і зрозуміє, що йому бракує любові і ніжності, зірки радять йому звернути увагу на жінку з круга близьких друзів – яка раніше для нього була виключно подругою, а тепер зможе ощасливити Чоловіка-стрільця в усіх сенсах. Станеться це відкриття ближче до осені – в серпні або самому початку вересня.
Сім’я Чоловіка-стрільця в 2015 році проходитиме досить серйозну перевірку на міцність – грайливий настрій і природна товариськість Стрільця в цей період дають особливе поєднання, і його дружина не на жарт страждатиме від ревнощів. Стрілець особливого розуміння не проявить – він адже не змінює, до чого претензії? Але і назустріч коханій не піде, і своя поведінка, яка для багатьох жінок дійсно є закличною і двозначною, змінити не захоче. Якщо Стрілець все ж одумається, ця ситуація забудеться досить швидко – і кінець року в сім’ї Чоловіка-стрільця буде досить спокійним і щасливим.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *