12 фотодоказів того, що жінки живуть довше за чоловіків [draft]



Дивлячись на ці знімки, розумієш, як коротке життя чоловіка!Справжній мужик, ясна річ, має бути сміливим і відважним, але що, якщо інстинкт самозбереження у деяких абсолютно відсутній? У цій невеликій, але дуже захоплюючій підбірці ви знайдете знімки, на яких зображені найбезстрашніші мужики! Для них не існує ніяких перешкод, проте їх украй екстремальні витівки, зафіксовані на фото, тримають будь-кого в напрузі і страху.а раптом з цим “Рембо” зараз щось станеться?! Дивіться, дивуйтеся і ні в якому разі не намагайтеся повторити подібне!
Ну, що тут скажеш.звичайна вечірка, можна спокійно розслабитися. Головне: ніяких різких рухів.А в цьому випадку аби тих трьох зараз не покликали на обід…Професіонал знає, як заземлити техніку!І автосервіс не потрібний.Правильний фитнес напевно має бути таким.
Еквілібрист підробляє після виступів в цирку.Майстер демонтажу кондиціонера.Немає драбини? Споруди її аналог з підручних матеріалів.Зливати усю воду із-за якоїсь лампочки? Не комільфо!Ви теж уявили, як це усе падає?
Якщо немає сходів, завжди можна щось придумати.Найголовніше: відноситися до всього простіше, з гумором і…не падати!Поділіться цією статтею з друзями і близькими. Відмінного вам настрою!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *