У господарстві згодиться, або 7 практичних речей для полегшення життя [draft]



Темп життя збільшується з кожним днем. Обов’язки, навантаження, стрес… Стоп! Як полегшити собі життя, швидше справлятися з повсякденними справами і викроїти час на себе кохану? Ми склали ТОП-7 речей, які вам в цьому допоможуть.

Порядок – це легко

  1. У вашій сумочці все пропадає, як у бездонній бочці, а ви витрачаєте дорогоцінний час на пошук необхідного? Скористайтеся органайзером для сумки. Він є вставкою з додатковими секціями і кишеньками, які допоможуть розподілити і упорядкувати вміст ридикюля. Колірна гамма таких органайзерів підніме настрій, а їх дизайн цілком може порівнятися з дизайном стильного клатча.
  2. А якщо сумочок у вас багатьох, підвісний кофр допоможе помістити їх в зручному місці, де ви зможете з легкістю дістати будь-яку з них. Кишенькова “злодійка” для зберігання сумок допоможе тримати їх далеко від дітей.
  3. Упорядкувати дрібниці, одночасно прикрасивши кімнати, допоможуть підвісні кишеньки. 7, 10, 16 відсіків, вузькі і широкі розкладні кофри для аксесуарів заощадять простір і зроблять будинок затишніше.
  4. Завдяки коробочкам для косметики і аксесуарів ви не лише прикрасите дамську кімнату, але відчуєте себе королевою, що перебирає свої коштовності. А хтось з вас задовольнить дитячу мрію про скриньку із скарбами.
  5. Услід за коробочками для косметики звернете увагу на органайзери з кришками для шкарпеток і білизни. Вони сконструйовані, щоб заощадити простір у ваших шафках. Але їх дизайн дозволяє прикрасити ними і відкриті полиці.
  6. Вакуумні пакети дозволяють помістити в шафу навіть декілька подушок, упакувати на літній сезон пухову ковдру або узяти в поїздку багато речей в одній валізці. Принцип дії пакету грунтований на відкачуванні повітря, що дозволяє стиснути річ до неймовірно малих розмірів. Для ароматизації віщої, що знаходяться у вакуумі, створені пакети із запахами жасмину, лаванди, троянди, бузку або яблука. Вакуумні пакети зі вбудованою вішалкою дозволять вам зберігати безліч речей в шафі сукні.
  7. Кожна хазяйка знає, як нелегко прибудувати будинки сезонне взуття на зберігання, численні взуттєві коробки займають силу-силенну місця. Допоможуть розв’язати цю проблему кофри для взуття. Тільки у один можна акуратно скласти відразу 4 або 6 пар улюблених туфель, як чоловічих, так і жіночих. Такий спосіб зберігання дозволить вам заощадити до 60% простору в шафі.

Стильний порядок

Вибираючи те, що допоможе вам заощадити місце і час, надати житлу індивідуальність, враховуйте колірну гамму аксесуарів-помічників. Витримані в єдиній стилістиці, вони нададуть додатковий затишок будинку і підкреслений ваш відмінний смак. Усі речі на своїх місцях, тішать око, стрес не загрожує… Що ще потрібно хорошій хазяйці?


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *