Техніка тантричного сексу

Люди часто стикаються з проблемою занадто короткого сексу. Чоловік вже на межі своїх можливостей, а жінка тільки почала розігріватися – у результаті партнерка не задоволена, засмучена і ображена, а чоловік замість гордості переживає суцільне почуття провини. Що робити парам, в сім’ї у яких зникло будь-яке бажання займатися сексом через неможливість досягти повного взаєморозуміння і отримати задоволення? Вам допоможе техніка тантричного сексу.

Методика Древньої Індії

Ця методика зародилася ще в Древній Індії, навчитися якої можна було в спеціальних храмах і святилищах. Заснована вона на обміні сексуальною енергією з Вашим партнером, об’єднанні почуттів, емоцій і сил. Якщо не вдаватися до термінології, не витрачати час на різні невимовні слова і не ритися в подробицях древньої і досить чужої релігії – все виглядає досить просто. Перший крок тантричного сексу – це повне розслаблення і створення затишної еротичної обстановки. У приміщенні не повинно бути занадто холодно або занадто жарко – температура має бути ідеальною. Можна розпалити свічки для більшої романтики, додавши нотку східних пахощів (так би мовити, віддавши данину батьківщині тантричного сексу). Варто спільно прийняти ванну для більшого розслаблення, випити вина і поперемінно зробити один одному масаж. Загалом, Ваше тіло і тіло Вашого партнера готові починати.

Другий крок куди важливіший і більш складний. Це швидше психологічний хід, ілюзія – проте, якщо правильно налаштуватися, вона працює. Для сексу необхідно вибирати ті пози, яким Ви віддаєте перевагу в повсякденному житті, – бажано робити акцент на положенні, коли Ви можете безперешкодно дивитися в очі Вашого партнера. Робіть все те ж саме, що і під час звичайного сексу – але ніби в уповільненій зйомці. Насолоджуйтеся процесом, повністю розслабившись, дихайте в ритм з партнером, відчувайте незвичайну єдність. Нікуди не кваптеся – Вам нікуди поспішати: все, що Вам треба, зараз перед Вами. Подібний метод дозволяє надзвичайно розтягнути статевий акт – особливо помітний ефект буде для тих, хто зазвичай витримує в ліжку лише декілька хвилин. Практикуйте і тренуйтеся – навіть якщо у Вас існує подібна проблема, з часом Ви зможете добре порадувати Вашу партнерку!

методика тантричного сексу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *